- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
alakesh
tag
válasz
Mr.Csizmás #5544 üzenetére
Köszi szépen!
-
-
Daert
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5546 üzenetére
Èrtem,köszöntem!
-
fatal`
titán
válasz
RudiLicenc #5545 üzenetére
Nekem rövid USB kábelem és tépőzáras kábelfogóm van alzapower. Egyikkel sincs gond (kábelfogóval nyilván nem is nagyon lehet), minőségi cuccok, puritán, egyszerű dobozban. És általában olcsóbban, nem tudom milyen terméket néztél, de szerintem nyugodtan megveheted.
-
Sziasztok!
Alzapower termékekről van valamilyen tapasztalata valakinek? A termékek részletes leírásai, megadott specifikációi vonzónak tűnnek.
-
Daert
őstag
Üdv.
Tv vásárláson töröm a fejem,lenne is egy jó ajánlat az Alza-nál de nem tudom be merjem-e vállani.65"mèretű lenne a kicsike.A gariztatás flottul megy náluk?Kissebb dolgokat már vásároltam tőlük,eddig semmi gond nem volt,sőt.De egy Tv-nèl már csak az ára miatt is ès ugye nem haza bolt.Szóval kicsit tartok tőle.Valaki meg tudna nyugtatni? -
alakesh
tag
Az Alzának mi most a garanciáztatási ideje, tartják magukat a 30 nap utolsó napjáig?
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Askformore #5539 üzenetére
Ezek ilyenek, néhányszor velem is eljátszották. Csak nálam nem volt másik a (tavaly) 200 ezres videokártyából, mondták, hogy három nap múlva visszautalják a pénzt. Érted? Otthagytam a terméket, meg a pénzemet is. Amikor megvettem végül egy másik VGA-t, mondtam, hogy akkor előbb megnézném, és csak utána fizetem ki. Nagy nehezen belementek, de húzták a szájukat rendesen.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Askformore #5539 üzenetére
nekem a dakine hátizsák volt áttekerve sima fóliával (a másik gyári fóliás volt, ua márka), két sárga matrica random szöveggel mint neked, az objektum ránézésre érintetlen, de az egyik zsebében volt egy kulcs, egy angolnak tűnő névbilétával.
(remélem nem a Paycheck/Felejtés bére indul számomra)
-
Askformore
senior tag
Sziasztok!
Ma vettem az Alzában személyesen egy AIO vízhűtést. Kifizettem, odaálltam a pulthoz, várom a jelzést, odamegyek, és a srác egy kibontott dobozt akar odaadni. Mondtam neki azonnal, hogy ez bontott, én egy originalt kérek. Azt a reklamációnál tudom intézni.. mondom micsoda, még át se vettem
kértem továbbra is egy originalt, de addig mondogatta hogy nem tud mit tenni és menjek a reklamációhoz, hogy végül odamentem.. mondtam a srácnak, hogy ezt most kaptam, és bontott, cserélni akarom.. azt mondja erre hogy tudja cserélni HA VAN BELŐLE.. mondom WTF, én egy ÚJ terméket akarok vásárolni.. aztán közölte hogy szerencsém van és van belőle..kaptam másik számot, újra sorbaálltam, ismét hívnak, ugyanaz a srác a pultnál.. két lépésre megálltam tőle, mert a másik hűtő is BONTOTT VOLT.. mondtam neki hogy na ne szórakozzatok velem... Hát ő nem tud mit tenni, nem tudja miért van kibontva, ezek így jöttek..kérdezem tőle, hogy ez nem felújított darab? Azt mondja nem hiszi, azok meg vannak jelölve.. kibontottam a dobozt, kiszedtem mindent, megnéztem a hűtő alján a matricát, és teljesen újnak tűnt.. van a dobozon két cseh nyelvű matrica, az egyiken semmi érdemi infó nincs, a másikra az van írva, hogy CBP Budapest, illetve CBP SPO FAST, és a vízhűtés csehül.. elhoztam így végül.. itthon mikor jobban megnéztem láttam kis apró furcsaságokat, pl az egyik csavaros zacsi nem volt új... a blokk alján a matrica mintha picit meg lett volna gyűrődve, de ennyi. Beraktam a gépbe, tök jól működik.. van erre valami értelmes magyarázat, hogy miért volt kibontva? Nem látszott semmilyen matrica nyom a dobozon, nem szedte le a festéket a nyitófülről semmi, tehát nem is volt soha lezárva.. Találkoztatok már ilyennel?
-
-
ablack
senior tag
Sziasztok,
Hogyan kellene kiválasztanom a (vissza)fizetési módot a visszavett termékemnél?
Ha a fizetési mód választása gombra kattintok a reklamációhoz visz (lezárva pénzvisszafizetési jóváírási értesítéssel), de nincs semmi opció.Kedves Vásárlónk!
Kérjük, válaszd ki, hogy hogyan szeretnéd visszakapni a következő összeget: 33 790,00 Ft.
Az ok a(z) xxx sz. reklamáció jogossága.a, Fizetési mód kiválasztása
b, Dokumentum letöltése -
Micsurin
nagyúr
A panel a falon nem emlékszem, hogy fogad-e el érmét.
-
Micsurin
nagyúr
Hülye kérdés de van emberi készpénzes kassza is?
Van 20k-m 200-asokból és levásárolnám.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #5529 üzenetére
Hányszor? Mert nekem vagy 3x szokta engedni.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5529 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Hegyirabló #5528 üzenetére
az már megvolt
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5526 üzenetére
Nekem szokott írni ilyesmit a fiókban: "Nem tudod átvenni? Hosszabítsd meg x nappal az átvételt!", vagy hasonló.
-
fatal`
titán
válasz
Mr.Csizmás #5526 üzenetére
Bolti esetén nem tudom, automátánál ilyenkor nem hosszabbodik semmit, hanem visszautalják a pénzt.
Mivel eléggé automata a rendszerük, szerintem nincs ez másképp a bolti átvételnél sem, de ez csak feltételezés.
-
Mr.Csizmás
titán
help (
)
ha megrendeltem valamit bolti átvételre, de ma/holnap lejár, ellenben online kifizetem, akkor még hosszabbodik valamit a határidő?
vagy átszervezem a maradék időt az átvételhez.
-
P3Dr0
senior tag
Sajnos nem jött össze. Miután LTC vel megvettem a terméket és másnap vissza akartam mondani a rendelést a telefonban az ügyintéző azt mondta csak 150 ezer ft ig tudnak kp.ben vissza fizetni. En ezt nem is értem. Ha valakinek nincs bankszámlája de készpénzre vásárolt valamit amit vissza adna és a vételár több mint 150 ezer ft akkor az alza nemtudja visszatéríteni a vételárat?!
-
Predator2
addikt
válasz
Predator2 #5496 üzenetére
Helló
Fejlemények vannak.
Törölték a rendelésem, és visszautalták a pénzem, mondván, hogy nem vettem át a csomagom.
Semmilyen értesítést nem kaptam a csomagom hollétéről. Senkitől, semmilyen formában.Ma megreklamáltam. Tényleg nem jött értesítés.
Kiküldik ingyenesen, de nem ajánlotta a Foxpost-ot. Posta hozza majd.
Itt tartunk.Üdv
-
válasz
Mr.Csizmás #5518 üzenetére
És vajon milyen árfolyamon?
-
P3Dr0
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #5518 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
ászf ix/5 (bitcoin szóra keresve)
A Vásárló – bizonyos esetekben – választhatja az Alza által elfogadott valamely kriptovalutában (pl. Bitcoin) történő fizetési módot is. Amennyiben a Vásárló ezt a fizetési módot választotta és utólag a vásárolt termék(ek) vételárának visszatérítését kéri, a vételár számlán feltüntett összege Ft-ban (HUF) kerül visszafizetésre.
-
P3Dr0
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kerdesem ha weben vasarlok es BTC-vel fizetek majd valamiert ugy dontok,hogy vissza vinnem a boltba a termeket bontatlanul akkor a vetelarat keszpenzben kapnam vissza? Ha igen akkor azt amennyiert aruljak vagy valamilyen csokkentett osszeget?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Micsurin #5511 üzenetére
Ha veszel (alzában) valamit, ami hibás, akkor
- gariztathatod (nem tudom, hogy ki várja ki)
- elállsz a vásárlástól, visszaviszed. Ha jó fej vagy közlöd az okát, hogy hibás. Ha nem, akkor nem mondasz semmit.
És persze van, hogy nem tetszik vagy nem olyan a termék, mint amire számítottál. -
Micsurin
nagyúr
válasz
#24845312 #5509 üzenetére
Félre érted engem pont az érdekelne mennyire éri meg náluk elhozni esetlegesen bontott terméket.
fatal` Várj én még mindig a bontott termékek állapotáról és a gariról kérdezek.
Ha a bontott termék hibás(funkcionálisan), azt is visszaveszik egy szó nélkül? Vagy cserélik vagy mik az opciók?
-
törölt tag
válasz
Micsurin #5508 üzenetére
Ha újat rendelsz, akkor újat is kapsz náluk, mert itt meg van különböztetve a visszaküldött áru a tényleg újtól. Ezzel szemben a magyar kiskereknél az van, amit írtál, eladják neked a bontott/sérült terméket is vadonatújként, aztán még örülhetsz, ha visszakapod az árát, és nem verik rád a balhét.
-
Micsurin
nagyúr
Alza teszteli a bontott visszavett árút? Bluechip egyik nap rám akart sózni egy bontott de "hibátlan" házat(adatlap szerint...) amiben csak éppen kuka volt a front panel...
Alza, hogy áll a témához?
-
tomboy0013
veterán
Szia, én TV-t vittem vissza a bemutató terembe. Gyors és egyszerű az ügyintézés. Az Alza fiókodban először kiválasztod a termékednél az áruvisszavitelt és kapsz egy ügyintézési számot amit bent az áruvisszaviteli résznél bepötyögsz a gépbe és csak otthagyod a terméket. Nekem ennyi volt. Kb 2 nap után vissza is utalták a vételárat.
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
Nagyobb értékű dolgoknál (laptop pl) van tapasztalatotok a 14napos visszaküldés kapcsán?
mennyire problémamentes az ügyintézés? nyilván ép állapotban vinnén vissza nem szétverve.
Korábban nem éltem még ilyen lehetőséggel de most vennék ezt azt és szuper lenne ha tudnék élni azzal hogy használat közben kipróbálom megfelel e az adott termék.
Jelen esetben M1 chipes macbook airnél lennék kíváncsi arra hogy videóvágást mennyire tudnám ezen folytatni a jövőben (2017es MBP cto-rol váltanék)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest