Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
válasz BUZZLGHTYR #10443 üzenetére
uzamorvosert nehogy mar fizess. azt a ceg(nek) kellene allnia.
nehogy az legyen veled is mint amit par hete/honapja olvastam az indexen, hogy 1 dolgozo tulorozatt kapott erte extra lovet, de mivel a tulora miatt tomegkozlekedesre tobb lovet forditott ezert mert az extra love a levesbe (vagy vmi hasonlo)[ Szerkesztve ]
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
törölt tag
válasz BUZZLGHTYR #10435 üzenetére
Semennyibe, A cég foglalkozás egészségügyi orvosa csinálja, vagy a céggel szerződésben lévő szolgáltató.
-
axioma
veterán
válasz BUZZLGHTYR #10437 üzenetére
Az akkor kell ha elelmiszer kozelebe mesz. Ezek szerint nem az.
Mellesleg szerintem a sima alkalmassagit a ceg sajat orvosa szokta a ceggel kotott szerzodes alapjan csinalni...
szerk.
Jhonny: hat, bizonyos cegmeret alatt lehet, hogy nem kotelezo, de jellemzoen inkabb igen.[ Szerkesztve ]
-
azaki99
csendes tag
Most csináltam jogsihoz, 7200 volt talán, látást nézett, 5 perc alatt megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
A sima alkalmassági (megnézik a látásodat, stb.) szerintem kb. 2000 lehet.
-
axioma
veterán
EU kiskonyv? 10e alatt, gugli elso talalatban 7900.-, de nem tudom mekkora szoras lehet ezekben. Bizonyos feltetelek kozott ingyen, de gozom sincs mikor - a lanyom gimis neki fizetnie nem kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest