Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Uram, OSCP-vel a fizuigényed 9-essel kezdődjön minimum. Nekem ez a hirdetés vagy HR, vagy a csapat felépítője szempontjából nagyon sikítós (gondolom manager jóváhagyta a végső szövegezést).
Mellékes info: jártam úgy, hogy ennél korrektebbül körülírt pozira jelentkeztem amcsi céghez. HR még aznap felhívott, bérigényért és hogy a manager azt üzeni 'igyekszik meggyorsítani a felvételi folyamatot'. Első kör megvolt azon a héten, úgy 70 perc után sikerült "megfogniuk" értsd: nem jutott az x lépésből valami eszembe, ráadásul nem is effektíve munkával/gyakorlattal kapcsolatos volt, hanem a bent ülő TL már a nagyon sokadik teoretikus témaváltása. OK, eltelt 4 hét: semmi. Egyszercsak csörög a telefonom: most behívnának a második személyes körre, majd bocsánatot kért a HR-es és azt mondta, hogy azért kellett ennyit várni, mert én ennek a funkciónak az igazgatójával fogok leülni, és ő csak most tudott Magyarországra jönni. Így is volt, IG + hiring manager + 2 red team etikus hacker. 20 percig a 2 redteam-es random dobálták a kérdéseket, majd mondták hogy nekik ennyi elég, sőt a kezdeti amcsi flegma annyira feloldódott, hogy az egyikük azt mondta véletlenül: hosszú idő óta ezek a legjobb válaszok amiket interjún hallott, és részükről nincs is további kérdés. Utána még egy jó 50 perc volt az IG-el és managerrel, kérdések ott is kb minden területről, meg 'hogy kezelnéd'.
Majd nem vettek fel. Nem abban a csapatban, teljesen más tech területen van ott haverom. Röhögve közölte velem, hogy végül 2-3 embert vettek fel akinek 1-1,5 éves sima service desk tapasztala volt, mert a munka nagy részét belehet próbaidő alatt tanulni ja és 250-300al kevesebbért, mint amit én kértem
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest