Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz _NCT #13731 üzenetére

Uram, OSCP-vel a fizuigényed 9-essel kezdődjön minimum. Nekem ez a hirdetés vagy HR, vagy a csapat felépítője szempontjából nagyon sikítós (gondolom manager jóváhagyta a végső szövegezést).

Mellékes info: jártam úgy, hogy ennél korrektebbül körülírt pozira jelentkeztem amcsi céghez. HR még aznap felhívott, bérigényért és hogy a manager azt üzeni 'igyekszik meggyorsítani a felvételi folyamatot'. Első kör megvolt azon a héten, úgy 70 perc után sikerült "megfogniuk" értsd: nem jutott az x lépésből valami eszembe, ráadásul nem is effektíve munkával/gyakorlattal kapcsolatos volt, hanem a bent ülő TL már a nagyon sokadik teoretikus témaváltása. OK, eltelt 4 hét: semmi. Egyszercsak csörög a telefonom: most behívnának a második személyes körre, majd bocsánatot kért a HR-es és azt mondta, hogy azért kellett ennyit várni, mert én ennek a funkciónak az igazgatójával fogok leülni, és ő csak most tudott Magyarországra jönni. Így is volt, IG + hiring manager + 2 red team etikus hacker. 20 percig a 2 redteam-es random dobálták a kérdéseket, majd mondták hogy nekik ennyi elég, sőt a kezdeti amcsi flegma annyira feloldódott, hogy az egyikük azt mondta véletlenül: hosszú idő óta ezek a legjobb válaszok amiket interjún hallott, és részükről nincs is további kérdés. Utána még egy jó 50 perc volt az IG-el és managerrel, kérdések ott is kb minden területről, meg 'hogy kezelnéd'.

Majd nem vettek fel. Nem abban a csapatban, teljesen más tech területen van ott haverom. Röhögve közölte velem, hogy végül 2-3 embert vettek fel akinek 1-1,5 éves sima service desk tapasztala volt, mert a munka nagy részét belehet próbaidő alatt tanulni :C ja és 250-300al kevesebbért, mint amit én kértem :DD

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés