-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szállító76
tag
válasz Postas99 #78776 üzenetére
Ugyan ez volt nálam is... Nekem kellett kinyomozni hogy hol a csomagom.. Persze hogy nem automatába rakta ahova kértem ami tőlem 100 métere van ... Elvitte tőlem 2.5 km - re lévő csomagpontra.. Állítólag tele volt az automata csak hát nem volt szerencséje mert jött egy Alzás fiú aki mondta hogy max félig szokott lenni de se egy SMS se emil semmi hogy hova rakta... De szerencsére amiket most rendeltem az EO hozza azzal sosem volt gondom
-
Topikgazda
válasz Postas99 #78776 üzenetére
Ez világos csak épp az AliExpress-es csomagok esetén az nem természetes hogy automatába pakoltatjuk, ez a lehetőség 2021 július 1-ig fel sem merült, mert nem volt olyan kézbesítő cég ami biztosította volna, az EO rugalmas kézbesítés sem olyan régóta van.
Ha nincs megfelelő méretű üres rekesz akkor igaz az hogy nem fér be, az XS méretbe nem lehet a kilós kávét berakni, az S-be is csak akkor ha nincs kartondobozba, vagy egymásra téve csomagolva, mert akkor belehet gyömöszölni.
Ha te kéred az átvevőhelyet, csomagpontot az alábbi képen láthatóan akkor nem te választod ki? Egyébként meg nem mindent raknak automatába, még az Express One-nál is.[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz Postas99 #8862 üzenetére
Valószínűleg első alkalommal fel sem adta.
Mivel 60 napon túl vagy, így a garantált kézbesítési időre hivatkozva nyithatsz dispute-ot, majd utána eszkalálhatod. Kíváncsi vagyok mi lesz a végső döntés. Ha az általa lefektetett szabályok szerint jár el az Ali, akkor visszakapod a pénzed, attól függetlenül, hogy a csomagod is meg fog érkezni 1-2 héten belül.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest