Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
rana97
újonc
válasz trebrona #29375 üzenetére
Clocwork mod recovery-vel csináltam, nem a TWRP-vel.
wipe data/factory reset aztán wipe cache és a dalvik cache, aztán telepítem a romot és gappst. Az én meglátásom szerint minden rendeltetés szerűen történik, de valamit nyilván elrontottam, ha mégsem jóhttps://drive.google.com/drive/folders/0ByTcWznGhxjvOGNyY3I5Z1ZsSW8 Ezeket használtam a telepítés során
[ Szerkesztve ]
-
rana97
újonc
válasz helixP #29372 üzenetére
Köszönöm a gyors választ
Megpróbáltam már újra az egészet az elejétől, de a telepítés után egymás után adta be az alkalmazás nem válaszol képernyőt és annyi ilyen nyílt meg elsőre, hogy mást nem is tudtam elérni. Ez történt akkor is, amikor utólagosan próbáltam telepíteni a gapps-t, mikor láttam, hogy nem sikerült (mert az említett jelenség következett be) akkor elkezdtem elölről. De ha gappst is telepítem sajnos mindig ugyanez az eredmény. :/
Mindenesetre megpróbálom még egyszer. -
rana97
újonc
Sziasztok!
Régóta olvasok a témában és már többször is cseréltem romot az oldalon ajánlottak közül, de még most először írok hozzászólást.
A lényegre is térnék, tehát néhány napja felraktam a "yaka" nevű felhasználó által ajánlott Mokee 4.3-at a telómra. Sikerült is elsőre, de a telepítés során nem vettem észre, hogy a gapps letöltése megszakadt és egy hibás gapps-t próbáltam felrakni, nyilván nem sikerült . De a rom sikeresen települt és tökéletesen működik is. Azonban az érdekelne, hogy a gapps hiánya okozhat valami problémát a telefonnak vagy van valamilyen befolyással a hétköznapi használatra? (persze nincs Google Play, és hasonlók, de ezek hiányát annyira nem érzem) Utólagosan megpróbáltam telepíteni a gapps-t, de akkor a rendszer indulása után egyfolytában csak a folyamat bezárása képernyő jelent meg különböző alkalmazásoktól és használhatatlan lett. Szóval újrakezdtem és ismét felraktam a romot szintén gapps nélkül. Ezzel az alkalommal viszont a billentyűzet zárta be magát folyton és írni sem lehetett vele. Szóval gyorsan feltelepítettem egy Total commandert és a rendszerkönyvtárból kikeresve újratelepítettem a billentyűzetet, ami megoldotta a problémát, viszont minden újraindítás után ezt meg kell csinálnom, különben nem megy a billentyűzet. :/
Illetve push értesítéseket sem kapok sem a Messengertől, sem a Facebooktól, pedig elvileg fut a push szolgáltatás és a netem sem szakadozik vagy ilyesmi. SMS-t megkapom rendesen, csak mást nem.
Elnézést, ha ez így elsőre rengeteg, de ha valaki tudja mi történt a telómmal vagy mit ronthattam el, és elmagyarázza nagyon hálás lennék.
Előre is köszönöm a segítséget, és szép napot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ, BIZTOSÍTÓ ÁLTAL CSERÉLT, iPhone 15 Pro Max, Független, 256Gb, Blue titánium ELADÓ
- iPhone XS 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB Dual SIM Black 2 hónapos Samsung vásárlás Független Csere/beszámítás is!
- Vadonat moduláris HMD Fusion Business Edition 8+8/256GB, black !
- iPhone 16pro/128/ független! sivatagi titán.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest