Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
batukán
csendes tag
válasz ->Raizen<- #7950 üzenetére
minden új rom előtt megcsinálom:
wipe data/factory reset
mounts and storage alatt
-format system
-format data
-format cache
wipe cache partition
ezután jöhet az install...szerk.
ja, és sd-ről törlöm a .android_secure, és az android mappákat
[ Szerkesztve ]
-
tomyyyy
csendes tag
tud valaki downgrade-re alkalmasa GB romot linkelni? megköszönném
-
lewyy87
csendes tag
válasz lewyy87 #7879 üzenetére
Hali ismét, előző postomban írtam a"E: Can't mount /sdcard....." problémáról, köszönöm az eddigi hozzászólásokat, sajnos nem sikerült semmit alakítanom, leformáztam az sd karikat de ugyan az. Mivel írtam, hogy analfabéta vagyok ebben a témában, lenne egy kérdésem, ehet marhaság... nekem nem volt előzőleg rootolva a telefonom, újraindítottam gomble+bekapcs segitségével, cwm progit elindítottam és bejött a cwm menüje ahol sikeresen töröltem mindent. egy ismerősöm szerint nem tudtam volna törölni ha nincs rootolva, de én nem rootoltam a telót, és más se mert 1 hete lett véve telenortól. nahmost a kérsdés arra irányúlna, hogy tudtam volna e törölni root nélkül, ha igen akkor hogyan tudom újra telepíteni, vagy ha ahoz kell a rootolás, hogyan tudom ezt megtenni, mivel a telefon nem kapcsol be csak a cwm menüje elérhető. huh bocsi, remélem valaki tud segíteni
-
zho-lee
addikt
válasz ->Raizen<- #7954 üzenetére
+még olvastam, hogy advanced/wipe dalvik/wipe battery stats.
Az ot-n ezeket is megcsinálom.szerk: az 5.4-nél nem tudtok olyat, hogy gb bootloaderre nem menne fel?
Már félek tőle..[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
batukán
csendes tag
válasz lewyy87 #7953 üzenetére
szia!
én is jártam már így "E: Can't mount /sdcard....." aztán kipróbáltam egy másik cwm-t, az látta a kártyát.
azt hiszem nekem az a verzió jött be amit Bagyusz linkelt be a blogjában.darky@:
igen, illlik azt is megcsinálni, de én ezt általában elsumákolom...[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Én korábban kérdeztem, de akkor ismét .
Ez a 64 mb swap mit takar? olyan mintha annyival több ramom lenne ? vagy ettől látszólag az 512 mb nem bővül? -
eldrah
aktív tag
Szép napot mindenkiNET!
Olvastam pár napja, hogy a cm10(bagyusz féle sem) akar gépre dugva usb tár lenni..nos tényleg kerestem de megoldást nem találtam rá...azóta valami?:S
-
75lion
tag
Nálam a OTU törlése megoldotta a problémát, tökéletesen működik az USB háttértároló.
Én ma reggel raktam fel a bagyusz féle CM 10-et és semmi problémába nem ütköztem, minden nagyon gyors a H1N1 v5.3-hoz viszonyatva.
Csak egy bajom van vele, hogy nincs benne fm rádió és a külső app-ok csak internetről szedik az adást.
Ha valaki tud rá megoldást akkor azt szívesen venném.
Köszönet bagyusznak a CM 10-értXiaomi 11t pro
-
lewyy87
csendes tag
Sikeresen feltettem a H1N1-et, megy minden szépen, érdeklődnék milyen programokat ajánlanátok, amit mindenképpen érdemes használni? valamint a memória kártyán van egy Android és egy LOST.DIR könyvtárm, ezeknek maradniuk kell vagy törölhetőek?
-
wwenigma
Jómunkásember
-
kelemenkelo
tag
Hali! Nem tudom gyári beállításokat visszaállítani idáig bármelyik telómon nyomtató egy gyári visszaállítást es törölte a fiókom es igy tudtam eladni de most ranyomok ujraindul es semmit nem állít vissza!probaltam recovery ben is törölni ott engedte viszont mikor elindult a nyelvvalasztasnal kényszerbezaras, unrootoltam hatha de ugy se állítja vissza a gyárira! Mi a megoldas? Elöre is köszi
Privát üzenetre illik válaszolni , de ha ezt elmulasztod , akkor bunkónak tartalak .
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! nemtudok nand backupot csinalni, mert azt irja : Can't mount backup path. ilyenkor mi a megoldás? előre is köszi!
-
bladegery
senior tag
-
argetlam01
tag
sziasztok az 5.4 mennyire stabil már aksi meg ilyenek?
-
->Raizen<-
veterán
válasz argetlam01 #7974 üzenetére
Szerinted? 22 óra 34 perc és 77%-on áll az akksi. Full wipe-ot érdemes megcsinálni mielőtt felrakja az ember.
Meg ezt is:
"Egy kis modositas H1N1 5.4-hez:
Nyah, aki ki akarja probalni, mindössze annyi a lenyeg hogy:
/system/etc/init.d/10LagFixer filet megnyitjuk rootexplorerben, es az első részét átírjuk erről:
#!/system/bin/sh
#
/sys/module/lowmemorykiller/parameters/adj ]; then
echo "0,1,2,4,6,15" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/adj
fi
hogy igy nezzen ki:
#!/system/bin/sh
#
if [ -e /sys/module/lowmemorykiller/parameters/adj ]; then
echo "0,1,2,4,6,15" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/adj
fi
majd mentés és kilépés. Lehet felesleges atirni csak egybol futtatni kell, nem neztem, de igy biztos jo. Ezutan futtatjuk (rootexplorerben ratapizol majd a "Linux Script Handler"-t valasztjuk es ott az "execute" opciot. Ha lefutott akkor Meg tudjuk nezni hogy valtoztak-e a dolgok, Quick System Info Pro - Memory résznél a Low memory killer settings-nek 10/16/24/48/56/72MB-ra kell valtoznia. Termeszetesen több egyéb beallitas is életbe lép de ezt igy konnyen tudjuk ellenorizni. Minden teló ujrainditas utan a futtatást el kell végezni, valami okból nem fut le/ tul hamar fut le a script.
Interactivex+deadline kombóval szépen megy ahogy mennie kell." -
argetlam01
tag
válasz ->Raizen<- #7975 üzenetére
és ha ezt Full wipe csinálom meg?
-
batai15
félisten
válasz Joe Swanson #7979 üzenetére
a válasz az első hszben van.
-
lewyy87
csendes tag
válasz ->Raizen<- #7975 üzenetére
a File amit szerkesztenem kell megvan de milyen alkalmazás kell a szerkesztéshez?
-
batai15
félisten
válasz Joe Swanson #7981 üzenetére
fuuu. nem feltétlen igy van mibdeggyiknél. van hogy run.bat, boot.bat stb . amire ne kattolj aza flash.bat
-
Joe Swanson
senior tag
Megoldva.
-
batai15
félisten
válasz ->Raizen<- #7983 üzenetére
vagy total commander. most egy solid explorer nevü appot használok, kicsit jobban bejön mint a total. ebben is lehet
[ Szerkesztve ]
-
nagyfejü
őstag
hali!
A Bagyusz féle cyanogen modot feltelepitve ugyan ugy fel kell rakni a gapps.zip et is /install zip from sd card/?? -
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok!!! NAgy a baj! feltettem egy backupot CWm bol és rebboot. utana 2 x brummogott és ennyi a telenor logo fogad, ilyenkor mi a teendo?
-
Joe Swanson
senior tag
válasz Joe Swanson #7992 üzenetére
JAh CWM még bejön.....
-
batai15
félisten
válasz Joe Swanson #7992 üzenetére
recovery bejön ahogy elsőnek csináltad. wipe és társai legyenek meg csinálva. majd rakd ujból, ha nem megy akkor másik backupot próbálj
-
Joe Swanson
senior tag
válasz Joe Swanson #7996 üzenetére
Valamit hianyolt vmi boot . img azzal mitcsinaljak? egy mukodo 2.3.6 os Telenoros backupot kuldene vki?
-
helixP
nagyúr
válasz Joe Swanson #7997 üzenetére
Nem kell küldeni, első Hsz.ben benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Óvodások homokozója
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest