- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
neongorack #13 üzenetére
neon, házmoddot csináltál, egy alaplap beszerelése meg kifog rajtad?
megnézed, hogy pontosan melyik lukakba kell csavarni a távtartókat (odapróbálod az alaplapot), becsavarod őket, a hozzájuk tartozó gumialátéteket használva ráteszed az alaplapot és becsavarozod őket. a legtöbb macera a ház csatlakozóinak alaplapra applikálása, de a megfelelő füzetek figyelmes áttanulmányozása ezen is segít. a processzor behelyezése gyerekjáték, a megjelölt sarkokra kell csak figyelni, a megfelelő mennyiségű hőátadó paszta már egy fokkal bonyolultabb, a hűtő felhelyezése meg megkövetel némi kézügyességet.
ami biztos: akármilyen modder vagy, ha úgy érzed, nem vagy biztos magadban, inkább ne állj neki, nem szívesen látnék olyan tpoikot, hogy ''alaplap beszerelése után mit kezdjek a gépből kipotyogó kis fekete izékkel?''.
p -
xtmod
senior tag
válasz
neongorack #13 üzenetére
(......Valószínüleg mással fogom bepakoltatni.)
csak nyugalom. menni fog!)) éppen tegnap pakoltam át egy codegen ház tartalmát egy ch. dragon nagytoronyba. nem mondom kellett hozzá pár óra, de megérte. én is előszőr csináltam.
most megy szépen. arra figyelj, hogy az előlap drótjai a megfelelő helyre menjenek, mert esetleg nem fog beindulni, és keresheted, hogy mi a hiba. ( egyébként, se a régi, se az új házban nem voltak gumigyűrűk, a távtartók és a ház oldala között, pedig azok mind a kettőnél gyárilag kerültek oda!! úgyhogy sztem hajrá!!
)
(természetesen az összes eszköz is amit kiveszel a lapból, a saját helyére kerüljön vissza, hacsak nem akarsz mindent újra telepíteni)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest