Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
mykos
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Cyma shoty az csúnya lesz
Nekem is van egy kifejlett példányom 340FPS-el...de ha a tiedbe jó a rugó, még ennél több se kizárt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az MP5-ömnél most visszatunningon töröm a fejem...410-et mért rajta WD...azt a 10-et kéne valahogy eltűntetni.. Arra gondoltam ma, hogy ha rendelek hop-up házat a cm.028-ba, akkor abba belemehetne az MC-51-es tunning cső az mp5-ből és az MP5-be meg egy CA mc-51 es alapcső...talán elveszítené azt a 10-est a beta meg hozna 340-350-et
Racoon-on szerintem két fegyo lehet király...egyik a GBB 2-3 tárral, a limitált lőszer miatt az AEG felejtős(3-4-et úgyse lő ki). Vagy egy korrekt cyma shoty
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fujifilm X
- Crimson Desert
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem is van egy kifejlett példányom 340FPS-el...de ha a tiedbe jó a rugó, még ennél több se kizárt