Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
jozsi252
üzenetére
Szerintem vagy battlebelt, vagy chestrig. A ketto egyutt nem hogy nem jobb, de szerintem a rig netto akadalyozna a hozzaferest a battlebelt-hez. Ha csak mondjuk egy pisztolytoknak, meg egy tardobonak kell az ov, arra tokeletesen jo egy barmilyen random ov. Ugy ertem egy tok hetkoznapi bor ov is abszolut kiszolgal.
Neken van egy Novi battlebelt-em kiegeszitokkel, novemberben vettem, azota ~4-5 jatekon hasznaltam. A tepozaras ovvel nagyon stabil a cucc. Nem csuszkal, nem forog, nem kapcsolodik ki, tenyleg kb hozzad ragad. Megvettem hozza a harness-t, na az teljesen felesleges, ne vedd meg. Ami szamomra meg tok felelsleges vasarlas volt, az a tardobo, mert a tarzsebbe egy pillanat alatt visszateszem az ures tarat. De ez lehet csak az en sajat preferenciam.
Ha engem kerdezel a Novi battlebelt atgondoltan felszerelve megeri az arat - es teljesen kivalt egy chestrig-et / plate carrier-t.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest