Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Detox!
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Huhh ilyen mennyiségű infóról álmodni sem mertem, dehát nincs mese PH!-n vagyunk, mindekettőtöknek köszönöm a tájékoztatót, gyakorlati tanácsot. Én ilyenre álmomban sem gondoltam volan hogy automata módú tűzelés, után lőjek párat, a soft tunningról megmég nem is hallottam szal nagyon nagy KÖSZICS mindkettőtöknek

Szal most az a helyzet hogy volt egy váratlan főtengelytörésem
és laza 80pappír ugrott a 'spórút' pénzből
, így viszont már csak 20K-m van jelen pill. Szal érdeklődtem, airsoftgun.hun és van hitelehetőség (itt ha megnézitek a az MK1 leírását meglátjátok a 380fps-t green gasal, ami persze még lehet kamu
) Vagyis ha ott veszek egy R8-at (32990...) meg egy MK1-et+gáz+0.25bb+0,20bb+maszk. Akkor durván 60-70 körül vagyok, amit ha lebontuk fél vagy 1évre akkor nem egy nagy összeg. Viszont az a gond hogy ott nincs Cyma AK 

. Tehát kérdésem az lenne hogy a Well R8 egy kezdőnek megfelel-e, illetve hogy alapjából véve (nem a Cyma AK-hoz viszonyítva) erős, megbízható fegyver-e? Tudom hogy a Cymat többre értékelitek, de ennyire nagy lecsó lenne az R7 vagy az R8
Meg még egy nagyon laikus, lamer kérdés
. Mennyit kellene tunningra költenem hogy ~360 fps-t kicsikarjak (illetve kicsikartassak vkivel
) belőle?
Az MK1-re visszakanyarodva, én azzal lőnék nyílt terepen is, főleg mivel szoktunk (illetve mégcsak szoktak ők) olyat is nyomni hogy csak pisztollyal lehet menni, értelme nemsok van de elég fless
Olvasgattam a fórumokat és 0,25 bb-vel állítólag elég korrektül lő, tehát nem nagyon csavargat az semmiccse 
JG Beta-t (én nemtom ''béta''jelet
) meg nemigen láttam se használtan se újan, meg monnyuk arra se nagyon lenne cash így helyből 
Szal lehet hogy az én végzetem az R7 vagy R8.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

és laza 80pappír ugrott a 'spórút' pénzből
, így viszont már csak 20K-m van jelen pill. Szal érdeklődtem, airsoftgun.hun és van hitelehetőség (itt ha megnézitek a az MK1 leírását meglátjátok a 380fps-t green gasal, ami persze még lehet kamu
Meg még egy nagyon laikus, lamer kérdés
. Mennyit kellene tunningra költenem hogy ~360 fps-t kicsikarjak (illetve kicsikartassak vkivel
) belőle?
) meg nemigen láttam se használtan se újan, meg monnyuk arra se nagyon lenne cash így helyből