Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666
    nagyúr

szerintem pont ezért lesz jó: rengeteg a lehetőség a játékban... a cuccokat pakolhatod az egységeidnél a megadott slot-okba és különféle bónuszokat adnak (vannak különböző ritkaságú/"erősségű" cuccok) így egyrészt számít egymás/gép ellen a stratégia, másrészt pedig ezek a bónuszok... csak a balanszot kell majd jól eltalálni, mert szerintem ott csúszhat el egymás elleni játékban a dolog :K én szerintem a single küldetéseket fogom nyomatni folyamatosan, mert nem vagyok nagy multis: összevissza van időm és nem akarok másoktól függeni és azt sem szeretném, hogy mások tőlem függjenek :K

#15: nekem is kevés az időm: kb 15:30-17:30-ig tudok játszani... így alsóbb szinteken azért lehet közben kajálni, kávézni, mert tényleg egyszerű :K mondjuk 1 pálya volt eddig, ahol szerintem mérföldekkel keményebb volt a gép (a sok egységének köszönhetően) és párszor lerendezte a maroknyi seregem, de megadtam neki a kegyelemdöfést... szerintem elég előrehaladott állapotban van a fejlesztés, mert ami hibákat láttam, azok nem komolyak (hangbeli/grafikabeli kisebb kozmetikázni valók): sokkal rosszabb állapotban levő (bugosabb) piacra dobott játékba is belefutottam már nem egyszer

a maximális szint mennyi amúgy?

• kovsol
    titán

amit mondtál érvek megsúgom nem a WoW találmányai... lootolni lehet benne ? huh hát az kb minden kicsit is rpg beütésű játékban van, de RTS játékok körében is ott van pl a Warctaft3 abban is volt
    küldetések és revardok hozzá az se wow találmány :W

akinek meg nem kell a kulcsa én szívesen átvállalom tőle :B

Új hozzászólás Aktív témák