Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
muszor
tag
Sziasztok. Ez pontosan így van! Az xvidet nem szereti.Most uninstalltam,ahogy ide elöször belépve olvastam róla,h nem jó dvd szerkesztésre.
Nekem most nagyjából megfelel a nero visionexpress,csak azt nem vágom,h miért nem jelzi ki a müsoridőt a sima asztali (Panasonic) dvd lejátszóm. Olyan egyszerűbb progi kellene,amivel tudok konvertálni,és menüt szerkeszteni.És legalább annyit tud,mint a nero progija. Köszi,ha tud vki segiteni. Sziasztok -
SVG
csendes tag
A http://origo.hu/szoftverbazis/multimedia/video/kodek/index2.html -ről szedtem a codec-et.
(XviD mepg-4 kodek v1.0.2 Final) Ha x-vid-el töörített filmet nézek, bármelyik média lejátszóm szépen viszi, legyen az bsplayer,mediaplayer,stb.
És még két hibát találtam:a timeline-on nem látom a hangot,azaz a hangnak azt a ''recés'' valamijet
Illetve megjelenik a jobb oldali monitor ablakban, balra fenn egy kis x.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Arena Breakout: Infinite
- BestBuy topik
- Yettel topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem most nagyjából megfelel a nero visionexpress,csak azt nem vágom,h miért nem jelzi ki a müsoridőt a sima asztali (Panasonic) dvd lejátszóm. Olyan egyszerűbb progi kellene,amivel tudok konvertálni,és menüt szerkeszteni.És legalább annyit tud,mint a nero progija. Köszi,ha tud vki segiteni. Sziasztok