- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ponix
aktív tag
így van, valóban nem ismerem a vektorizálásban rejlő lehetőségeket, pillanatnyilag az én olvasatomban ez az eljárás egy kép tönkretételét jelenti, illetve nem, ha ez a cél. Én amikor hallottam eről azt gondoltam, hogy úgy lehet megcsinálni ezt a dolgot, hogy közben az eredeti kép állaga nem válltozik meg, ezért is mondtam rá, hogy ez egy átverés. Lehet, hogy szabadon méretezhetővé válik amit vektorizálsz, de ami eredményül jön ki a dologból, azt már nem akarom használni semmire.
De ha már itt tartunk akkor elárulhatnád nekem, hogy mire is való a vektorizálás tulajdonképpen, mert úgy néz ki, hogy ebben a témában sült hal vagyok. -
Dexter68
addikt
Érdemes használni az Install new font menüt, azzal lehet installálni úgy is tt fontot, hogy nem másolja be a font mappába, csak egy linket hoz létre. Ez azért fontos, mert az ember nem tartja az összes betűjét a font mappában és nem installál minden fontot, ami a birtokába kerül. Jól néznék ki, ha hirtelen felraknám mind a tizennégyezret.

Ajánlott az ATM DeLuxe 4 használata, itt fontseteket lehet létrehozni, és akkor kapcsolod be, amikor szükség van rá. Kezeli a Type1 és az Opentype fontokat is. -
delta9
senior tag
sajnos már jártam úgy, hogy ez nálam nem jött be. persze lehet, hogy a hiba akkor az én készülékemben volt. de simán bemásoltam a fontot és nem telepítette, a file ott volt, de a ps, indesign nem látta, csak miután telepítettem. de ha neked úgy működik rendesen, akkor örüljünk

-
Hydra SR
addikt
Tapasztalatom szerint ez nem mindig működik, bár elvileg működnie kéne. Van valami olyan menüpont a fonts mappában, hogy ''install new fonts'' vagy valami ilyesmi. Ha azzal teszed föl, akkor nagyobb eséllyel fogja látni minden program. Utoljára Win98 alatt voltak ilyen problémáim. Végeredményben menüből is bemásolja a fonts mappába csak még be is írja valahova, talán a registrybe.
-
Hydra SR
addikt
Thx az infót, de sajna a húgom nem az a típus aki leül a net vagy egy könyv elé és magától megtalnulja a szakmát, kicsit noszogatni kell hogy ne csak azt csinálja amihez kedve van, így inkább tanárra lenne szüksége. Programozás felejtős, műszaki dolgok nem vonzzák, még arra is nehéz rávenni hogy a számítógéppel rajzoljon pedig tehetséges. Azért mégegyszer kösz az infot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Napelem
- Magisk
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Akciófigyelő: Ismét ingyenes az Epic Store-ban a Hogwarts Legacy
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest