- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shipfolt
kezdő
válasz
BonFire #28936 üzenetére
a Gimp sem tiltott, bár öntökönlövés a vele való foglalatosság.
Ilyenek kifejtesere lenne jo egy forum, ahol ezeket meg lehetne beszelni, hogy mit ertesz ez alatt?
Nekem irfanview sok mindenre nagyon jo lenne, ha lehetne retegeket hasznalni benne.
A tanfolyam ugy rossz, ahogy van, ugyhogy maradnak a videos oktatasok, mar amelyikben van ertelem, mint a Merei feleben.
Az online PS meg teljesen megbizhatatlan,
minden alkalommal mas baromsagai vannak, lutri, hogy mikor mi nem mukodik, ugyhogy en maximalisan maradok majd telepitheto, idealis esetben "portable" programoknal.
-
shipfolt
kezdő
válasz
BonFire #28936 üzenetére
Beugrottam egy tanfolyamba, az elejen megigertek mindent, de kiderult, hogy kizarolag csakis a tanfolyami PC-krol, es csakis az orakon lehet hasznalni online PS 2024-et.
Akik mar ismerik, azok oran kovetik a dolgokat, nekem problemas megtalalni, hogy mit mikor hova kell kattintani.Kellene egy regebbi verzio ket honapra, hogy legyen idom gyakorolni, mert januarban lesz az elso vizsga, oran kell osszekattintani a feladatokat. Januartol atterunk a tobbi programra, utana mar nem kell.
Ugy emlekeztem, korabban volt 30 napos teszt peldany, olyan tokeletes lenne nekem, de nem talalok.Mar ugy latom, ez a tanfolyam csak arra jo, hogy par megoldast begyakoroltasson par programban, csak az a lenyeg, hogy par menuelemet kell gyors kattintasokkal hasznalni.
Alapelvek, aminek a megtanulasara beiratkoztam, azok fel se merulnek.Kerestem itt forumot, ahol ezt meg lehetne beszelni, de nem talaltam, talan arnyekra vetodtem, nincsenek is alapelvek, csak "gyakorolj es majd rajossz"?.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest