Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufancska
tag
Sziasztok, hogyan kell menteni olyan PDF-et, hogy később a szöveget már ne lehessen módosítani, Pl. Ai-ba?
-
pufancska
tag
Helló, nem tudom, egyáltalán hogyan keressek rá arra a gondomra, hogy jegyeket szeretnék sorszámozni, de valamilyen automata módon. Tudna nekem ebben valaki segíteni?
-
pufancska
tag
Helló, olyan problémába kerültem, hogy a nyomtatásban a maximum betűméret csak 1,2mm magas lehet. Pont a határon vagyok, ha kinyomtatom, de ezt nehéz megállapítani nekem, hogy az most 1,2mm vagy 1,1mm. És a kérdésem az lenne, ezt hogyan tudom beállítani, hogy ne legyen kisebb betűméret. Mivel ha a pt helyet mm-t írok, akkor igen kis méret fog születni 1,2mm-re (3,4pt) Én meg most 8,5pt használok, de így is necces.
-
pufancska
tag
Helló, lehetséges megtudni valahogy egy PDF-ről hogy miben volt készítve. (Kaptam egyet és szerintem ID-ben szerkesztették, de nem vagyok benne biztos, és valahogyan ki szeretném deríteni). Van rá megoldás
-
pufancska
tag
Köszönöm a gyors infókat

-
pufancska
tag
Biztos egyszerű a megoldás, de én nem tudom tehát nekem nehéz. Van egy elkészített valamim azt szeretném nagyítani 5-5cm el. De nem tudom. Hol kéne ezt beállítanom?
-
pufancska
tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat.

-
pufancska
tag
Helló, nem tudja valaki, hogy hol kell beállítani, hogy a betöltött képek ne legyenek olyan pixelesek, ha ki exportálom nincs gond csak munka közben zavaró most számomra. És nem találom a beállítási lehetőséget
Köszi előre is
-
pufancska
tag
Készítettem egy 4oldalas szórólapot, vannak rajta képek(szám szerint 2db.) ami rgb. színmódban van. Ezeket alakítsam át CMYK-re mielőtt a nyomdába küldöm (illetve a nyomdák nagyobb többsége, hogyan szereti)? Illetve PS-ben alakítom CMYK-re ezáltal a kép színmódja az lesz, vagy ez csak egy favágós módszer?
-
pufancska
tag
Ha berakok egy képet az ID-be valamelyik szétesik, alig alig lehet látni, mintha rossz minőségű lenne, ha kirendelem PDF-é akkor minden rendben van vele. Gondolom ezt azért csinálja az ID, hogy ne akadozzon. De lehet ezt a funkciót valahol kikapcsolni?
-
pufancska
tag
Sziasztok, ma kezdtem hozzá az ID ismerkedéséhez és olyan kérésem lenne, hogy van egy pl. A4-es dokumentumon 3mm-es kifutóval, már sok oldalt elkészítettem, viszont szeretnék változtatni a méreten és a kifutón is, ezt hol tudom utólagosan változtatni? Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest