Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
Sziasztok! Tulajdonosa lettem egy Acer Nitro 5 Spin 2in1 laptopnak. Maga cucc, bitang jó, gyors, stabil. De az a problémám, hogy minden egyes indításkor lelövi a routeremet (wifit) (tp link wr841n), de annyira, hogy csak reset-el jön rendbe. Mivel ezidáig a router hibátlanul kiszolgált két laptopot, 2 iphone-t (néha 4-et), egy Chromecast 2-őt, így az új laptop-on kezdtem el keresni a problémát.
Amit eddig csináltam: a router nem 5ghz ready, így az illesztőprogi beállításainál visszavettem 2.4 ghz-re, a roaming értéket is a legalacsonyabbra állítottam. Magát a hálózatot nyíltról magánra állítottam. A legújabb firmware-ek vannak fenn mindenből. De semmi. Ugyanúgy lelövi a wifi-t.
Ami érdekes, hogy van egy repeater-em, amit beállítottam a tp link-re, annál nem csinálja, de az csak g-s, tehát nem adja le a teljes sávszélességet (gúglin is rákerestem a problémára és kb ott is az volt az egyetlen valós megoldás, hogy állítsam át N-ről G-re a routert) és ez nem lenne hosszútávú megoldás.
Nem vagyok síkhülye a háózatokat illetően, de ez már meghaladja az én tudásomat, így segítséget kérnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Fotók, videók mobillal
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest