Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
Én forrástól függően 62-65% színtér lefedettséget olvastam, és ránézésre sem lehet több, a színek roppant halványak fakóak, bizonyos tartományok teljesen hiányoznak, ilyen pl. a rózsaszín tartomány ami halvány pirosként érződik inkább, olyan az egész mint amikor egy megfakult színes fényképet néz az ember, ott vannak a színek csak mégis hiányoznak. Több teszt oldal kiemeli a kijelző gyengeségét bár bizonyos helyeken azt is hozzáteszik hogy némi kalibrálás után élvezhetővé válik sőt van aki úgy is mer fogalmazni hogy visszajönnek. Nos ezt senki ne vegye be, ez gondolom marketing duma, kalibrálással hangyányit sikerült javítani, kb. annyit hogy amennyi színt megjelenít és ahogy teszi az valamivel helyesebb legyen de ettől ugyanolyan fakó minden tehát a kalibrálás nem hoz vissza 10-20% színteret ami hiányzik egy átlag kijelzőhöz képest, ugyanis olyan 75-80% srgb már megfelelő mindennapi használatra, 90 meg afeletti nem jellemző az elérhetőbb árú laptopoknál és egyébként nem is ez a mérvadó. Az előző samsungom tn panele is olyan 69% körül tudott mégis sokkal élénkebbek voltak a színek csak érződött képeknél hogy az árnyalatok száma kevesebb de itt az a fő gond hogy halovány és fakó az a kevés is ami amúgy van. Ja és eddig 2 vevő jelölt nem vitte el jóval áron alul pont a botrányos kijelző miatt... tehát aki megveszi és a végén csalódik még eladni se fogja tudni könnyedén, én is bánom hogy megvettem, bár azóta többet ülök az asztalinál
-
Roland-87
aktív tag
Mindenképp megyek vissza még mert kell vennem pár dolgot náluk aztán rákérdezek hátha van remény. Routerrel már csináltam náluk ilyet és nem nagyon kötekedtek de ott a 3 napon belül voltam. Ha meg nem sikerül akkor lehet meghirdetem hátha jó áron elviszik. Az biztos hogy hosszan nem akarom megtartani mert az én PVA és IPS-hez szokott szememnek ez szörnyen gyenge. Egyébként utána néztem és az sRGB színtér 65%-át fedi le... ez elég gyenge ennél tényleg sokkal többet tud bármi.
-
Roland-87
aktív tag
Üzletben, Dorogon a Comp-L-ben. Általában itt vásárolok mert eddig pozitív tapasztalataim vannak róluk és itt sem a termék hibás hanem ez ennyit tud. Úgy érzem képtelen leszek megszokni ezt a fekete fehéres színvilágot csak kérdés az mekkora bukóval fogom tudni eladni hogy utána vehessek egy olyat aminek valóban normális kijelzője van. De ez már az én hülyeségem hogy nem néztem kellően utána mit is veszek...
-
Rabbit96
csendes tag
Üdv!
Szerintem minimum legyen 8 giga RAM. Ha a képszerkesztés alatt nem a 3d animációkat érted (gondolom nem
) akkor szerintem elég az i5-7300hq proci is.
Ha a The Divisiont vesszük figyelembe, oda azért kelhet kakaó (főleg full hdban) emiatt a GTX1050Ti 4 giga-t ajánlom.
SSD nagyon meg tudja dobni a gépet, én is most fogok venni az elkövetkezendő napokban egy m.2 2280-as ssd-t
(és nagyon várom már
)
Ha esetleg úgy veszed meg, hogy 1 terra hdd-vel only, akkor sem lehet gond, megnézed, mire képes, ha lassúcska, hozzácsapatsz egy ssd-t.
Szóval igen, ahogy látom, ezek 250k-nál kezdődnek, gondolom nem a ,,legolcsóbbat" szeretnéd megvenni.
Tehát: i5-7300hq, 8 giga RAM, 4 gigás 1050ti (személyes vélemény)
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Billentyűzet gondom van
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest