- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
válasz
Mirones #4512 üzenetére
Úgy saját választás, hogy aki veszi a fáradtságot és utánaolvas az acer hivatalos weboldalán, az még a vétel előtt szembesül a ténnyel, hogy az Acer új notebookjai csak a Vista-t támogatják, mert ahhoz lettek elsősorban fejlesztve. Az Acer semmiféle "elvi és erkölcsi" garanciát nem vállal azért, hogy az XP nem megy, mert soha sehol nem is állították, hogy ezek a notebook-ok XP-vel jól mennek. Persze mennek és megoldható, de küzdeni kell vele, ami viszont a te saját választásodon múlik.. mert vagy használod azt, amit a gyártó ajánl, vagy pedig nem, de akkor küzdessz.. Egyébként Linuxból is van olyan disztribúció, amit ha valaki aki egy picit ért hozzá feltelepít és jól beállít neked, neked nem kell hozzá értened, mert egyből a grafikus felületre visz és jól működik.
hanee
-
dekoninck
aktív tag
válasz
Mirones #4512 üzenetére
Nekem adtak a gépemhez egy XP ablakos billentyűt is, neked nem?
Ja, jut eszembe, az én notimhoz van XP driver, biztos azért.
udi: valószínűleg igen, minden márka ilyen sunyi, biztos ezt hiszik fejlődésnek, vagy árukapcsolásnak, vagy csak nincs kapacitásuk minden régi oprendszerre drivereket írni.Ugyan még mindig nem értem, hogy mi ez a nagy ellenkezés a Vistával szemben, de ne magyarázzátok el, mert ez nem a XP vs Vista topic.
Megértem, hogy pl. Linuxos gépek mellé valaki XP-t rakna fel, de Vista helyett? Még ha az SP3-mal gyorsulni is fog
Tudom, hülye vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest