Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali tudátok nekem mondani olyan URL címet ahol találok a kg7-lite -hez frissítéseket!
Léci segítsetek mert nem találok sehol semmit!

Előre is thx! -
Tamás24
tag
Mint minden probléma ami ilyenkor fellép ez is megoldódott! A gond az ACPI támogatása volt. Windows telepítésnél F5-öt nyomogattam aztán szabványos PC majd minden ment mint a karikacsapás! most ász a gép! mindenkinek ajánlom!
-
Tamás24
tag
UPUPUPUPUPUp
-
Tamás24
tag
Sziasztok! lenne egy nagyon égető problémám!
Szóval...
A configom:
-Abit kg7-lite
-Ati Radeon 9500 NP 128mg
-256MB 266Mhz DDR RAM
-Creative 5.1 live digital
-SMC hálókártya
A probléma az, hogy a Bios rendesen felismer mindent ütközés nélkül, de a windowsban az eszközkezelő azt írja, hogy egy IRQ-t használ a hálókártya, a videókártya, és a hangkártya, viszont azt írja, hogy nincs ütközés.
Ez ok is lenne, de bármilyen játékban 15fps-eket kapok. Van valakinek valami ötlete?
Már próbáltam felcserélgetni a kártyákat, és a Bios-t optimál, és safe beállításokkal is!
HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi