Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • leander

    csendes tag

    a 2.4es biossal voltak problemaim, erthetetlen modon ketszer kellett flesselnem, es csak akkor volt hajnaldo mukodni, elsore igen fura dolgokat produkalt. egy masik forumon irtam le a dolgot:

    halljatok, jol rabaxtam a biosfrissitesre. gondoltam felnyomom az ujat. egyik enem azt mondta h minek te segg ha nincs vele bajod, a masik meg rakjad hatha tovabb megy a proci na mind1, lenyeg h flesseltem, reseteltem, bootolas kozben ujrainditotta magat. ujra indul, post utan szep zold keprnyo karakterekkel ossze-vissza. ujabb reset be se kapcsol. arambol ki, vissza, bios, allit csavar teker anyazik, reset winig eljutok. mondom zsir ha megy, mindent visszaallitok ahogy volt. tobb se kellett nekem, bios, fustolo enter meg nyilak, minden franko, reset, post utan irja h nem talal egy fajlt a win. na mondom a raid kontroller. kinyomtam, pata vinyorol boot, ua. alapra le minden, ua. egyik ram ki, zsir, de bootnal megint resetel. biosba vissza tekergettem ezt azt amazt, semmi. na mondom sebaj, van egy olvad floppenem, azt bedobom azt alt-f2-vel visszarakom a regit. ocsemnek szolok, h keszuljon. floppen keres, nem talal. talal 2, berak, nem nyalja a disket, masik be, az se. hudejo. olvadt floppen sehol, pedig az megy. 2 napja hasznaltam utoljara. nagyi biztos elrakta. vagy beporszivozta. kiraly, akkor probalkozom tovabb. 1 ram ki, sata ki, bootol win kivalasztas. uberfasza nyomnam a nyilat, de bill nem megy biosba vissza, emulalas bekapcsol, segg voltam allitottam meg vmit, ujra reset. bepipultam, teljes ketsegbeeses kozepette osszevissza entereztem mindent (komoly:D )es most ott tartok h egy vesz-tartalek-windowsverzson bejott, es rakom vissza a regi biost. szal ovatosan

    egesz ejszakam rament a dologra, de nem tudtam rajonni miert csinalta ezt a lap. ma is volt vele egy kis afferom. elszantam magam egy kis tuningra, es 5mhz-enkent allitgattam az fsb-t, a memot meg a promacskakig leoszottam h veletlen se nyavalyogjon a gep, ugy is csak a proci vegere voltam kivancsi. szal huzogatom, es ugy 270-es fsb korul miutan lement az xp bootkepernyo udvozoljuk helyet ta windows leall kepernyot lattam, gep halal fagyott, es vga memoria tulhajtasa utalo 5*10 cm-es szines sav volt a monitor tetejen. reseteltem, es kb 15 masodpercig egy 20cm vastag szurke csik volt a monitoron fekete alapon. reseteltem megint, agp feszt lejjebb raktam (a def asszem 1.55), aztan vissza defre, es minden frankon ment. ezt adjatok ossze :D amugy zsirosdeszka, csak a 2 sata keves rajta. nalam 1 het alatt 3 ev problemaja lefutott (gyorsan lekopogom:D )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés