- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Bővebben: link
Zárom! -
htibor
tag
Szia!
1. Nekem is AN7em van, és az első dolog, amit cisnáltam vele, hogy az alaplapi chipsetre egy Zalman bordát vettem s raktam fel.
Eggyel kevesebb venti pörög legalább a gépben...
2. Próbáld ki a DVD-ROMot másik gépben is, ha ott is gubancos, akkor az olvasóval van a gond,
Ha abban okés, akkor viszont a gépnél van vmi...
Az gondolom az XP sima drivere az LGhez. -
kdani
csendes tag
Sziasztok!
Ma amikor bekapcsoltam a gépem (Abit AN7-es alaplap) azt vettem észre, hogy az alaplapon lévő ventillátor kávédaráló hangot ad. A mellékelt ABIT EQ program azt modja, hogy a nb ventilátor 120/prec -el forog, fél perc múlva 2100-al, utána 60-al.
És közben szörnyű hangot ad! Nincs valami ötletetek, hogy mitől lehet ez? Valami hozzáérne? (Én nem látom) Tegnap még semmi baja nem volt és hozzá se nyúltam a géphez. Egyáltalán kell ez a ventilátor? Nem húzhatom le a tápkábelét és kész? A régebbi alaplapokon nem volt ilyen, ez már ennyire melegszik?
A másik problémám ami nem függ össze az alaplappal (legalábbis remmélem), hogy nem megy az LG GDR8162B-as DVD olvasóm. Nem tud semmilyen CD/DVD-t beolvasni, viszont a windowsban az ejectre kapcsolva kinyílik és a lámpa is világít rajta. Valamilyen HL-DT-ST DVD-ROM GDR8162B driver van hozzá (OEM volt). Talán ez a rossz? Mit tegyek? Nem találok semmilyen drivert a neten.
Köszi a segítségeteket.
Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR