Hirdetés

Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

Most nem hoztam verseket. Majd lesznek. Talán egy régi rövid négysorost megosztok veletek, de vigyázzatok ám, mert ólrájtzrizörvd end trédmárk báj Csucsu.;]

Állapot

Eres látomásába ájulva
    bús zöngében kotlik remény,
    ámulva, s bámulva
    -a porlepte kilincset...

No ezzel is megvolnánk.:) Szóóóval...most rohadtul fáradt vagyok, mert egész éjjel nem aludtam semmit, és már lassan átesem a holtponton. Kettőig nem látok Nagyon durva. Volt némi szerepjáték (Mage)lelkes kezdőkkel az estve. Bizonyos szempontból felüdítő volt (ó, azok a régi szép idők :U), bizonyos szempontból kicsit nyögvenyelős, de hát minden kezdet nehéz. A srácon nagyon látszott, hogy égtelenül zavarban volt (bizonyára rátett a köztünk lévő 7 éves korkülönbség), és 1 perc in-t követett 5 perc out (valami totálisan lényegtelen dolgon lovaglás, kicsit erőltetett nevetések, melléduma stb.:B). De ezt úgy értsd, hogy pl. a templomban tartott Tribunalé után a szószéktől a templomajtóig vezető út uszkve negyed óra volt. :C Mindegy, idővel majd belejönnek az arcok, néhány ülés után bizonyosan változni fog ez a lányos zavar. meg ugye még annyira nem mernek színészkedni (a fennen említett okokból kifolyólag), de ez azt hiszem, egyelőre érthető. Majd oldódik a hangulat.:)
    A Fókám meg ma felvételizik harmadjára a Képzőművészeti Egyetemre, most is éppen a felvételin csücsül a takaros Fókapopójával és rajzol. Biztosan sikerül neki, a Fóka egy ilyen állat.:) Majd 1 körül jön, kíváncsi leszek, hogy milyen hangulatban lesz.

Aktív témák