Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Most nem hoztam verseket. Majd lesznek. Talán egy régi rövid négysorost megosztok veletek, de vigyázzatok ám, mert ólrájtzrizörvd end trédmárk báj Csucsu.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Állapot
Eres látomásába ájulva
bús zöngében kotlik remény,
ámulva, s bámulva
-a porlepte kilincset...No ezzel is megvolnánk.
Szóóóval...most rohadtul fáradt vagyok, mert egész éjjel nem aludtam semmit, és már lassan átesem a holtponton. Kettőig nem látok Nagyon durva. Volt némi szerepjáték (Mage)lelkes kezdőkkel az estve. Bizonyos szempontból felüdítő volt (ó, azok a régi szép idők
), bizonyos szempontból kicsit nyögvenyelős, de hát minden kezdet nehéz. A srácon nagyon látszott, hogy égtelenül zavarban volt (bizonyára rátett a köztünk lévő 7 éves korkülönbség), és 1 perc in-t követett 5 perc out (valami totálisan lényegtelen dolgon lovaglás, kicsit erőltetett nevetések, melléduma stb.
). De ezt úgy értsd, hogy pl. a templomban tartott Tribunalé után a szószéktől a templomajtóig vezető út uszkve negyed óra volt.
Mindegy, idővel majd belejönnek az arcok, néhány ülés után bizonyosan változni fog ez a lányos zavar. meg ugye még annyira nem mernek színészkedni (a fennen említett okokból kifolyólag), de ez azt hiszem, egyelőre érthető. Majd oldódik a hangulat.
A Fókám meg ma felvételizik harmadjára a Képzőművészeti Egyetemre, most is éppen a felvételin csücsül a takaros Fókapopójával és rajzol. Biztosan sikerül neki, a Fóka egy ilyen állat.
Majd 1 körül jön, kíváncsi leszek, hogy milyen hangulatban lesz.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Linux Mint
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- DJI Mini 3 RC drón szett - újszerű állapotban, táskával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóóóval...most rohadtul fáradt vagyok, mert egész éjjel nem aludtam semmit, és már lassan átesem a holtponton. Kettőig nem látok Nagyon durva. Volt némi szerepjáték (Mage)lelkes kezdőkkel az estve. Bizonyos szempontból felüdítő volt (ó, azok a régi szép idők
), bizonyos szempontból kicsit nyögvenyelős, de hát minden kezdet nehéz. A srácon nagyon látszott, hogy égtelenül zavarban volt (bizonyára rátett a köztünk lévő 7 éves korkülönbség), és 1 perc in-t követett 5 perc out (valami totálisan lényegtelen dolgon lovaglás, kicsit erőltetett nevetések, melléduma stb.
). De ezt úgy értsd, hogy pl. a templomban tartott Tribunalé után a szószéktől a templomajtóig vezető út uszkve negyed óra volt.
Mindegy, idővel majd belejönnek az arcok, néhány ülés után bizonyosan változni fog ez a lányos zavar. meg ugye még annyira nem mernek színészkedni (a fennen említett okokból kifolyólag), de ez azt hiszem, egyelőre érthető. Majd oldódik a hangulat.