- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
LOL. tényleg nem vagyunk egyformák. Az Elite ugyanis kb. a legjobb, legkomplexebb játék a jelenlegi felhozatalban.
Majd' 1000 órát tekertem bele, és ez azért nagy szó mert amúgy a legtöbb játékot max. 30 óra után megunom.
Nyilván mint mindent, ezt is meg lehet unni, de egyetlen játékom sincs ami ilyen jó ár/érték aránnyal rendelkezne.
-
törölt tag
Én mondjuk eddig az Elite-el játszottam a legtöbbet, igaz anno a C64-es verziót is kimaxoltam.
Kétségtelen, hogy nem mindenkinek való, mert sokat kell tanulni, mire kezelhető lesz és sok időt kell beletolni a fejlődésbe, de ez általában igaz minden komplexebb játékra. (Próbáld csak ki az EVE-Online-t)
Amúgy pont az irányítást lehet a leghamarabb megtanulni, csak vagy kell hozzá egy hotas, vagy le kell szedni valamelyik előregyártott xbox kontrolleres config filet, hogy ne kelljen mindent egyesével a gombokhoz rendelni.
Jah és a tutorialok között az "advanced combat training" egy jó nagy szivatás, profikat is megizzasztja mert nagyon gagyi hajóval, nulla fegyverzettel kell sokkal jobb ellenfelek ellen küzdeni, tehát nem csoda, ha az nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- bambano: Bambanő háza tája
- Tea
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Konteó topic
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest