- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsikjanos
csendes tag
Írtam már egy saját shell szkriptet ami snmpwalk-al szedi le a szükséges adatokat és beállítja a grafikonhoz szükséges paramétereket is. Jól is működik.
Azt nem sikerült megoldani, hogy amikor a munin-update lefut, a szkriptet csak azon a node-on futtassa le amelyiken nekem kell. Mert jelenleg a szkript 2x is lefut, azon a gépen, amelyiken a munin szerver van. Ezt értem is miért működik így (mert csak úgy sikerült megoldanom, hogy a munin ne mondja azt,hogy connection refused, mikor a switch-hez akar kapcsolódni, hogy a munin.conf fájlban az address -nek a 127.0.0.1 lett beállítva). De ennek az a következménye, hogy a grafikonokat kétszer hozza létre.
Egyszer azalatt a domain név alatt, ahol nekem szükséges; és még egyszer a munin szerver domain neve alatt.Azt lenne jó tudni, hogy hogyan kell beállítani, hogy ezt a szkriptet csak egyszer futtassa le a munin, annál a node-nál, ahol szükség van rá.
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpársportok
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest