- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pasteur
csendes tag
Sziasztok!
Látom, itt shell cript guruk vannak, ezért fordulok ide. Volna egy dolog, amit szerintem shell cripttel lehetne megoldani.
Nevezetesen arról volna szó, hogy van egy (vagy több) linuxos számítógép internetcsatlakozással. Az internethasználat korlátozását kellene magvalósítani, vagyis azt hogy egy megadott idő után letiltsa a felhasználót. Kerestem erre szoftvereket, de semmi olyat nem találtam, ami erre lenne képes Linuxon.
Annyit tudok a shell criptekről, hogy viszonylag rövid kis szövegállományok, de sok mindent meg lehet velük oldani. Arra gondoltam, hogy egy olyat kellene csinálni, hogy a böngésző(k) elindítása után x idő elteltével egyszerűen léptesse ki a felhasználót, vagy ha lehet, akkor bontsa a netkapcsolatot. Mind a kettő megfelelő lenne.
Mit gondoltok erről? Meg lehetne valósítani ezt shell cripttel?A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest