- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pasteur
csendes tag
Sziasztok!
Látom, itt shell cript guruk vannak, ezért fordulok ide. Volna egy dolog, amit szerintem shell cripttel lehetne megoldani.
Nevezetesen arról volna szó, hogy van egy (vagy több) linuxos számítógép internetcsatlakozással. Az internethasználat korlátozását kellene magvalósítani, vagyis azt hogy egy megadott idő után letiltsa a felhasználót. Kerestem erre szoftvereket, de semmi olyat nem találtam, ami erre lenne képes Linuxon.
Annyit tudok a shell criptekről, hogy viszonylag rövid kis szövegállományok, de sok mindent meg lehet velük oldani. Arra gondoltam, hogy egy olyat kellene csinálni, hogy a böngésző(k) elindítása után x idő elteltével egyszerűen léptesse ki a felhasználót, vagy ha lehet, akkor bontsa a netkapcsolatot. Mind a kettő megfelelő lenne.
Mit gondoltok erről? Meg lehetne valósítani ezt shell cripttel?A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest