Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stylewars_kp
őstag
Szia.
Puntom majdnem ugyan ez. Városba 7-8 l; városon kívül 3,8-4 l. Kb duplája.
Csütörtökön jöttünk haza Montenegróból. Sok szerpentin aztán autópálya Szerbiába. Minden remek volt. Néhol igen vissza kelett gangolni. Volt ahhol 14%-os emelkedő volt. Aztán Belgrád után kaptam egy check engine feliratott. Első kútra ki. 10-15 perc pihi után eltünt. Másnap irány a szerelő. Amúgy is gázolajszűrő csereérett volt. Hibakód kiolvasás után nem volt benne semmi eltárolva.
Nem éreztem teljesítmény csökkenést. Túlmelehedhetett?A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
-
Tomasso72
csendes tag
-
Tomasso72
csendes tag
Köszegen semmi nincs
Aki meg van, ahhoz nem szivesen viszem, Szombathelyen van Fiat, de az is mar mindenfele tipussal foglalkozik. Kaptam egy Multiecuscan 3.1-es progit, a crackelt verzios, lecserelem ra az 1.7-es jelenlegi verziot, hatha többet tud
Hetvegen volt egy 300 km-es utam, egyszer se dobott hibat, igaz, nem esett az esöCsakakSkoda :)
-
-
Gondolom hétköznapi dolgokra bőven elég,hatos váltó milyen? Gondolok itt arra hogy puha mint az Alba & Linea vagy Punto esetében vagy olyan németes mint egy H Astra esetében?
És az átlag fogyasztása hogyan alakul nálad?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
norbert1998
nagyúr
-
426os
őstag
Nem vettem ki
Nem ettől fogsz rákot kapni, sőt, pont, hogy megszüntettem a füstölését a szoftvercserévelt. Én lepődtem meg a legjobban, hogy mennyi füstölő autót látok a forgalomban mostanában, úgyhogy nincs lelkiismeretfurdalásom. Az egr ebből a szempontból nem sokat tesz hozzá a dologhoz, ellenben szétcseszi a szívósoromat...
-
LZs?!
aktív tag
@LuckyL
Igen, technikailag ugyanazt kapni...
A felvetés nem az volt, hogy 'mi kapható', hanem hogy 'miért hajlandó pénzt kiadni'.
Egyébként nem minden esetben teljesen homológ a termékpaletta; csak olasz autóknál maradva: az új Fiat Tipo-ból a szedán változat nem kapható a Lajtán túl, de gondolom kérésre rendelhető. Az ok prózai: nem vennék elegen ahhoz, hogy érdemes legyen tartani, viszont pl. a kombi jól fogy. Ellenben keleti irányba fordulva még mindig 'A Szedán' az autó, minden más játék; kivéve ha kombi vagy 'terepjáró'...
Mellékesen, zárójelben hozzáteszem, hogy az autózás tekintetében egy soviniszta g3ci vagyok:
0. - Csak a roadster autó, minden más kompromisszumos kibaxxás. Pont.
1. - 1-2 embernek elég egy lendületes coupe vagy egy pörgős, háromajtós hatchback; a hűtőt majd kiszállítják, havernek meg majd segít költözni a tehertaxi.
2. - A szedán 5 métertől autó. Mindegy, hogy Alfa, BMW vagy Chevrolet...
3. - A kombi csodás dolog. Ha tényleg szükség van rá.
4. - A terepjáró és pick-up szintén csodás dolgok; lásd kombi...
5. - A túra coupe-k és egyéb valós grand tourismo-k majdnem olyan jó dolgok, mint a roadster kategória. De csak majdnem...és csak messziről, hunyorítva.
+1 - Inkább már egy jó kombi, mint bármilyen szedán.
Minden, ami fent nem került említésre (crossover, SUV, 4door coupe, etc.) fasság, és csak azért létezik, mert marketing...mint pl. a Bluetooth-os elektromos fogkefém.
PS: Az autós 'álmom' az, hogy városi cirkálásra legyen egy Hummer H2-m, lehetőség szerint a 6 literes dízel. Nem H1 és nem H3...hanem H2! Annál ostobább autó nincs, és anno szerettem nézni, ahogy próbálnak nem átgázolni a környező forgalmon. És imádnám, hogy mindenki utálná.
[ Szerkesztve ]
Nevermind...
-
LZs?!
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Nevermind...
-
t72killer
titán
Pont a Doblo maxi 1.6-ost nézegetem a családnak . Tiétek még a járgány, ha igen, jól érzi magát? A berlingo, aminél amúgy is hosszabbat szeretnék, 1.6-os motorjáról mumuskodott egy angol fórum, hogy eszi a turbót és a DPF-et 100valamennyi e km után cserélni kell.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest