- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispecek
aktív tag
Üdv Urak!
Az lenne a kérdésem, a Time Machine mentésből a teljes rendszert tudom csak visszarakni, vagy esetleg van lehetőség arra is hogy kimazsolázzam a nekem szükséges dokumentumokat, fotókat stb.
Még valami. Ha újra van telepítve a rendszer akkor is be tudok lépni a Time Machine-ba. Jól gondolom?
Köszönöm!
-
kispecek
aktív tag
Üdv!
Ha törlöm a Final Cut Prót, akkor törlödik a be nem fejezett project?
Köszi!
-
kispecek
aktív tag
Üdv!
Valaki tudna nekem segíteni aki keni vágja a finalcutprót.
Örömmel venném ha privát üzenetben megkeresne.
Nem akarom sürgetni, de elég sürgős lenneKöszönöm!
-
kispecek
aktív tag
Az a terv, de egyenlőre csak RAM-ban gondolkodom. Ha elég lenne a 8 Gb+SSD Feleslegesen nem vennék + memóriát
-
kispecek
aktív tag
Üdv!
Final Cut-nak elég a 8 Gb RAM vagy inkább 16? iPhone 6 nál a 60 fps videók szaggatnak, lassításnál meg főleg. Ha nem muszáj, akkor nem erőltetném, inkább veszek bele SSD-t.
Tudom a sok RAM mindig jól jön, de naMac mini 2012 late.
Köszi!
-
kispecek
aktív tag
Üdv Urak!
Minap érdeklődtem a trackpaddal kapcsolatban. Kicsit utána olvasva a dolgoknak, írták hogy egyenetlen, puha felületen nem megy a kattintás....Nekem az igen fontos lenne, mivel az asztalt a leg ritkább esetben használom. Előszeretettel használom a kanapét, vagy a szőnyeget😄
Szóval a következő kérdésem az lenne hogy mennyire szőnyeg, illetve textil barát a magic mouse?Van egy kb 8 éves Logitech egerem, da az már sajnos haldoklik. Az tette a dolgát, nem ragaszkodott a sima felülethez. Szóval maradnék a rágcsálóknál.....
Köszönöm!
-
kispecek
aktív tag
Üdv Tudorok!
Erre valaki tudna magyarázatot adni? Minden bejelentkezés után feldobálja ezt az ablakot.
Vagy ehhez hasonlóakhoz kéri a kulcskarikát, addig nem nyugszik, míg meg nem adom a jelszót....
Ötlet? -
kispecek
aktív tag
Üdv!
A mágikus trackpadról kérdeznék. Mennyire használható cucc? Vagy sétáljak be iStyle-ba gyakorolni?
PS-re meg home video vágásra maradna az egér.....Köszi!
-
kispecek
aktív tag
Van valakinek tapasztalata i5 (8GB) MAC minin a Final Cut mennyire "hasít"?
-
kispecek
aktív tag
Én is vennék A Minibe egy 128GB-os SSD-t milyet ajánlanátok?
Win alatt egy Kingston V200+ használtam ott bevált. -
kispecek
aktív tag
Ebben tudna valaki segíteni?Kb 5 percenként feldobálja az ablakokat, holott már számtalanszor megadtam neki a jelszót.
-
kispecek
aktív tag
válasz
Ragnar95 #18162 üzenetére
Én most úgy jártam hogy egy külső merevlemezen csináltam egy 200 GB-os partíciót a TM-nek, és egy 400 GB-os partíciót a letöltéseknek. HFS-re formáztam.
A letöltéseknek szánt partició egyszer csak írhatatlan lett, látta a rendszer, meg is tudtam nyitni, ott volt az asztalon és alatta egy kék pont?!A neve is eltűnt....
Próbáltam le és felcsatolni, de semmi változás. Szóval van baj. -
kispecek
aktív tag
Használja valaki a kulcskarikákat?
Rendszeresen feldobálja a lenti ablakokat, ezek a programok szeretnének hozzáférni.
Már egyszer engedélyeztem, de a jelenség nem szűnik.
Igazából nem is lenne rá szükségem, valahogy ki tudnám esetleg kapcsolni?Keychain access wants to use the login keychain
com.apple.iCloudhelper.xpc wants to use the login keychain
Mail wants to use the login keychain
Safari wants to use the login keychain
Address book source sync wants to use the login keychain
com.apple.internet accounts wants to use the login keychain -
kispecek
aktív tag
Szeretnék venni a Mac Mininek (2012late) egy SSD-t.Rendszer gyorsításra kell, szóval elég egy 128GB-os bőven.
Valakinek lenne személyes tapasztalata ezzel kapcsolatban?Márka, típus.....stb.
Illetve Nem tudom a miniben milyen csatoló van Sata II vagy III
Nehogy visszafele válogatós legyen a drága -
kispecek
aktív tag
Következő lenne a problémám.
Egy ismerősöm vett minap egy Mac minit.
A második napon, a nagy örömében sikeresen elfelejtette a jelszavát amit a telepítés során megadott.
Egy program telepítése közben szembesült vele hogy kéri a jelszót, és nem árt ha emlékszik rá a felhasználó.
A jelszó emlékeztetőre emlékszik, ezt hogy tudnánk előcsalogatni?
Vagy egyszerűen csináljunk egy pass resetet, ill telepítsük újra a gépet? -
kispecek
aktív tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség hogy egy külső HDD-t úgy particionáljak, hogy az egyik része MAC OS extended legyen, erre kerülne a Time Machine.A másik pedig sima NTFS, ide kerülnének a letöltések, hogy ezt egy esetleges win gépen tudjam használni?
Mármint oda-vissza fájlmozgatás...stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!