Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- hcl: Máté tíz pró
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
kazsmerlaca #37469 üzenetére
Valaki azt ajánlotta hogy próbáljak külső ssd-re egy time machine mentést.
Na most ehhez nem értek, de ez fel tudja installálni nekem a NEM app store-ból származó szoftvereket is?Én is úgy érzem hogy lehet akármekkora nagy király az alma, az a biztos ha megint minden 0-ról be van állítva és tisztán felinstallálva.
Azért megpróbáltam hátha van könnyebb megoldás// Az új mac setupolásról majd lehet írok egy összefoglalót, és belinkelem az elsőnél is kimentettem a nem egyértelmű dolgokat amelyekre főleg itt, meg a guglin találtam választ, igyekszem majd összeszedni mind, hátha segít majd valakinek aki winről jön, és szeretné a leggyorsabban hasonló hatékonyságúan beállítani a gépet. //
--más--
Van rá opció hogy macen finderben barangolásnál is működjön a back és forward gomb az egéren? Logi g502 egér, nem értem miért nem megy, igaz nem tudom hogy kellene menjen alapból, vagy lehet-e egyáltalán.Illetve hasonló gond, habár ez már advanced lvl, ha esetleg valaki használ logitech egeret és tudna tanácsot adni:
a logi program fent van, amivel 2 gomb át van állítva F21 és F22 -re, hogy bizonyos programokban használhassam, de valamiért nem ismeri fel, pedig pont ugyan úgy van beállítva mint win alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Hisense LCD és LED TV-k
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 17 - alap
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest