Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

válasz kazsmerlaca #37469 üzenetére

Valaki azt ajánlotta hogy próbáljak külső ssd-re egy time machine mentést.
    Na most ehhez nem értek, de ez fel tudja installálni nekem a NEM app store-ból származó szoftvereket is?

Én is úgy érzem hogy lehet akármekkora nagy király az alma, az a biztos ha megint minden 0-ról be van állítva és tisztán felinstallálva.
    Azért megpróbáltam hátha van könnyebb megoldás :D

// Az új mac setupolásról majd lehet írok egy összefoglalót, és belinkelem az elsőnél is kimentettem a nem egyértelmű dolgokat amelyekre főleg itt, meg a guglin találtam választ, igyekszem majd összeszedni mind, hátha segít majd valakinek aki winről jön, és szeretné a leggyorsabban hasonló hatékonyságúan beállítani a gépet. //

--más--
    Van rá opció hogy macen finderben barangolásnál is működjön a back és forward gomb az egéren? Logi g502 egér, nem értem miért nem megy, igaz nem tudom hogy kellene menjen alapból, vagy lehet-e egyáltalán.

Illetve hasonló gond, habár ez már advanced lvl, ha esetleg valaki használ logitech egeret és tudna tanácsot adni:
    a logi program fent van, amivel 2 gomb át van állítva F21 és F22 -re, hogy bizonyos programokban használhassam, de valamiért nem ismeri fel, pedig pont ugyan úgy van beállítva mint win alatt.

Új hozzászólás Aktív témák