Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
van erre egy kis néhány KB-os segédprogram... és elvileg néhány szövegszerkesztő is át tudja alakítani a UNIX-os newline karaktereket DOS-osra.
szerk.: ezt nézd meg: http://ccrma.stanford.edu/~craig/utility/flip/ (Bővebben: link)
[Szerkesztve] -
azzio
aktív tag
válasz
Majstor #2653 üzenetére
amúgyis ajánlott, mert mit érsz a rendszereddel, ha 5 elmentett dokumentum után betelik az egész lemezed? mostmár nem olyan drágák 10-20 gigás használt vinyók, meg írhatsz levelet a mikulásnak/jézuskának is
amúgy ha nem ragaszkodsz az uhuhoz, és van némi kisérletező kedved, tegyél föl fedorát. én nemrég tettem fel, eddig az egyik legkultúráltabb linux-disztribúció, legalábbis szerény véleményem szerint, amivel találkoztam. egyszerű, sallangmentes, mégis mindenhez megvan a hülyebiztos beállítási lehetőség, és könnyű kiválogatni azokat a csomagokat, amikre szükséged van, meg amire nincs. -
azzio
aktív tag
Embörök! Wmakert próbálok felszenvedni Fedora alá, de sehogyse akar elindulni. mindig egy libwraster.so.3 nevű fájl után siránkozik, ami valóban nincs a helyén, csak a forrásban, ahonnan telepítem. Gondolom, most jön a kézenfekvő megoldás, másoljam be, oszt jóvan. De igazából ez így biztos, hogy nem kóser, ennek fordítás és install után a helyére kéne menni, nem?
Aktív témák
- Windows 11
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest