Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Aktív témák
-
mkbla
senior tag
digi fényképgép van de hót gagy egy rakás sz*r, nemhiába ingyen volt (internet előfizetéssel volt ajándék, bár inkább ne adták volna fújjj.) csak a windowsos saját programjával műxik. az alsa-val az a gondom h nem lehetett xmms-t hallgatni mert zúgott össze vissza, meg akkor is amikor elindul a KDE, DE az probléma csak a felhasználoknál jelentkezett. rootként minden ment tökéletesen, aztán akármit csináltam nem ment az xmms rendesen de végül is +oldottam vhogy alsa driverrel ,nem tom pontosan hogy. mind1
aztán nyomtató emg hol nyomtat hol nem, de nem is tudom most éppen mi helyzet vele mert nem most telepítettem már fel, a scanner emg 1általán nem akart műxeni vmi xsane-lel me kooka (vagy mi, vagy nem tudom) izével próbáltam de semmi, olvasgettem a readme-ket meg howto -kat de nem volt időm mindent végigpróbálni, úgyhogy abbahagytam.... majd ha sok időm lesz.... 1szer... talán...
Aktív témák
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest