- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ontheground
tag
Sziasztok. Tudom, régi rendszer, a 18.04 LTS Ubuntu(èn ennek egy fork-ját használom) de mennyire lehet működésre bírni rajta egy Nvidia Quadro K620-as kártyát. A Displayport 1.2 miatt kéne, jeleneg egy GT730-am van, ami HDMI-n csak 60Hz-en tudja kihajtani Linuxon a fullHD 144Hz-es monitoromat. Windowson megy rendesen, de a Linux a fő rendszerem. HDMI-n valami licensz mizéria miatt csak a 60Hz képfrissítés elérhető.
-
ontheground
tag
Nincs mit, mivel fogalmam sincs, hogy egyáltalán működhet-e, de ugye már lényegtelen is. Másik megoldás lehet még kibontani a rendszer image-et Linux-os asztali gépen, aztán módosítani a szükséges dolgokat, majd visszacsomagolni, fogalmam sincs mennyire lehetne ez sikeres, viszont elmegy vele az idő, az biztos. Ezek a media center OS-ek a bolondbiztos zártságuk miatt rendes fejtörést tudnak okozni az embernek.
-
ontheground
tag
válasz
ontheground #27626 üzenetére
Ugyanez a .config mappa egyébként a /etc mappa írható verziójaként is működik Openelec/Libreelec-en, szerintem ide be tudod pakolni a szükséges konfig fájlokat, én tennék ezzel egy kört.
-
ontheground
tag
Openelec-en a /storage/.config mappába bepakolt autostart.sh tartalma a grafikus felület indulása után, de még a Kodi indulása előtt fut le. Szerintem a Libreelec-en is van ilyen. Itt kéne valahogy démonizálni az rsync-et minden egyes boot-kor, hogy tudjon hallgatni a szerver kéréseire, de ez csak ötletelgetés részemről, nem tudom, hogy megvalósítható-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest