- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Driss
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok Linuxban..... Elszúrtam, szeretném a segítségeteket kérni.
Suse 9.2 alá megpróbáltam mount-olni a 250 Gb-os NTFS hdd-met. Valószínű, nem a legegyszerűbben csináltam.....
Sikerült, láttam, olvasni tudtam mindent. (Írni nem tudtam oda semmit, még mappát sem engedett létrehozni...)
Az a gond, hogy a partíció infóját azon a meghajtón átírta EzDrive-ra, és mostantól már csak a Linux látja, XP nem... Azt hittem, PartitionMagic-kel lehet rajta segíteni (XP alatt), de észleli, hogy az igazából nem EzDrive partíció, és leáll...
Vissza pedig nem tudtam csinálni a Suse alatt, hogy újra NTFS legyen...
Tud valaki segíteni, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy újra lássam XP alatt is azt a 250 Gb-nyi adatot???
Előre is köszönöm a segítségetek!
Üdv!
Driss
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Gumi és felni topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest