- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Köszönöm a választ! Kb 1-2 hónapja gondoltam úgy, hogy nekiugrom a Linux-nak, úgy hogy volt/van mit olvasgatni, tanulni. Korábban az Ubuntu, de mostanra inkább az OpenSuse vagy a "karcsúsított" változata, a Little Susie lett a szimpatikus...Mivel törzsgyökeres Windows-os vagyok/voltam így aztán akadtak/akadnak még "gondok", de elég kitartó vagyok, az eredeti szakmámnak köszönhetően meg igazából az alapdolgok/fogalmak nem okoznak problémát, csak a Linux alatt másképp kell megoldani.
Még1x THX!
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged