- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eperfa
tag
hmm. félreértettetek.
egyrészt amikor régen néztem virtuális gépeket (mondjuk windows alól), már akkor volt rá lehetőség, h ne a saját kis fileocskájába tegye az egész virtuális meghajtót, hanem egy létező partícióra dolgozzon a winyón, vagyis azt teljesen foglalja le a virtuális gép számára.
másrészt, nem úgymond párhuzamosan akarom futtatni a két oprendszert. simán emulálva van szükségem a windowsra, ugyanúgy ahogy bárki használja. csak arra gondoltam, hogy ugye alapból felteszek egy emulált windows (mondjuk a vpc saját emulált harddrivejára), meg felteszek egyet multibootba egy külön prtícióra. de miért ne leehtne ez a ketőt ugyanaz? nem indíthatom-e ugyanazt a windows multibootba és nem hívhatom-e meg ugyanazt a windows az emulátoron belül?
persze tudom, ha ennyire kell a win, miért használok linuxot? mert kell mindkettő
ha ez így nem megoldható akkor nyilván felrakok egyet multibootba külön, meg egyet emulálva külön, csak mégis -
Cathfaern
nagyúr
-
akasp
senior tag
-
paramparya
őstag
Azóta találtam opensuse-t, megpróbálom azzal is...
Ubuntunál úgy látom nem lehet unstable csomagokat telepíteni, legalábbis nem úgy megy, mint a debian-nál.
Bacula 1.38-at akarom telepíteni, a legújabb verziót, ubuntunál és debian-nál 1.36 a legújabb stable, mert a függőségei az újabbaknak már unstable debian-csomagok lennének.. -
Majstor
senior tag
Bocs...de én nagyon Lámer vagyok Linux terén...de azt halottam valakitől, hogy vannak olyan driverek/prog. amelyek lehetővé teszik a normális játékok futtatását ''Pingvin'' alatt és nem csak a Tetrisz megy rajta.
Akkor ez kamu???
Nem kel itt brutális Frame/Sec. gondolni...eccerűbb stratégiai játékok, Diablo2 szintű játékok futtatására gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest