- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
válasz
ngabor2 #7103 üzenetére
Kicsit későn reagálok a válaszodra, mert jó ideig gond volt a géppel: nem indult be, mert lemerült az alaplap elem. És mire erre rájöttem...
Szóval: beírtam az "apt-get upgrade -f" parancsot, de jött a válasz, hogy nincs telepítve a root, vagy vmi hasonló. Ma fel akartam telepíteni a root-ot, erre a telepítés vége előtt nem sokkal ismét hibaüzeneteket kaptam. Egyik, másik.
Mi lehet a gond? Köszi!
Remélem, nem írtam hülyeségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrotik routerek
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged