Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Vasti74
üzenetére
Azt nézném meg a DAC-nál, hogy nem-e vált fel időnként olyan bitszámra és mintavételezési frekvenciára, amit a DAC már nem kezel, mert alapból elég szűk tartományt tud csak használni.
Már fejből nem tudom hogyan volt, de anno én fájlban rögzítettem, hogy milyen beállítást használjon az én DAC-omnál, mert nem a lehető legjobbat használta alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest