Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
_Dumber_
üzenetére
Lentebb látható előzmény után, teszteltem pár dolgot. Volt:
AP mozgatás/csere hálózaton belül (2 AP van telepítve) - hiba továbbra is jelentkezett
Más hálózatra csatlakozás. - Nem volt hiba
Beállítások csesztetése - hiba megmaradtEgy dolog maradt még, amire MasterMark kolléga hívta fel a figyelmemet, mégpedig a ARCH-on beül a kapcsolati beállítás törése.
Kitöröltem a csatlakozás beállításokat (KDE), majd újra létrehoztam (networkmanager). Azóta minden rendben ment egészen a mai napig. 1 óra után (cc 6-7x hálózatvesztés), kitöröltem ismét a beállítást. Azóta megint jó,
Mi a **kömtől száll el a beállítás és mi lehet a ludas egy egyszerű config fileban?
Van ötlete valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- Windows 10
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- World of Tanks - MMO
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest