Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
body007 #14963 üzenetére
Céghez hozattam egy i5 Dell-t, ~160k volt. kérdezz konkrét típusra a laptopos topikban, ott jobban képben vannak. Az i5 brutál erős, linuxal is problémamentes elvileg, bár a Dellen nem próbáltam. i5-nek a nagyon kis tesóján, Sandy celeronon tökéletesen futnak az újabb disztrók (filmek, youtube HD, ilyesmiket próbáltam, még csak nem is pörgette a procit). Ha belefér $, akkor a CD helyére rakj SSD-t. SSD topikban segítenek a csatlakozók meg beépítőkeretek kérdésében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest