Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
válasz
wetomi
üzenetére
Rákötöttem egy switchre és rendbe jött így már fent van az arch.
Xfce4-et tettem fel, megtetszett. Az indításával lenne gondom, nem akarok gdm-et feltenni, mert sok gnome-s függősége.
Most ott tartok, hogy bejelentkezek felhasználómmal és egy startxfce4 paranccsal elindul.
Ezt szeretném automatizálni, de sehogy se sikerül. [link]
Ezzel próbálkoztam de semmi siker, megpróbáltam még az lxdm-et azzal nem akart beléptetni hasonlóan a slim-hez. Kell valami mást is állítani az inittabon kívül? Mert a slim(vagy lxdm) is megfelelne.bambano: Nem hinném, mivel akkor nem instabilan működne hanem egyáltalán. Amúgy is azt, honnan tudhatnám meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi