- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
luigi106
tag
válasz
barcalaci84 #31233 üzenetére
Na szóval urak, köszönök minden segítséget. Minden ötlet, jó ötlet, amíg ki nem próbáljuk. Most barcalaci84-é a piros pont. Az segített, hogy leszedtem a kormányt. Egyből látta a pc, addig nem. A fene sem érti ezt. Bár lehet azért volt ez, mert én nem a szettet vettem meg, mert Kozmy hozzászólásai alapján (köszönet érte) nem tartottam igényt a P1-és kormányra a silány kivitelezés (anyaghasználat) miatt, hanem vettem egy McLaren GT3-at, ami elvileg PS4Ready (hogy ez mit takar?) sőt, rendeltem egy limited edition F1-et is. A szett a pedál miatt sem játszott, mert gazdaságosabbnak, és jobban tetszőnek tűnt, ha egyből a V3-at veszem meg. Nem is bántam meg, mert az egy ékszer, ami még jó is. Visszatérve a kormányokhoz, válaszolnék egy hónapokkal ezelőtt feltett kérdésemre, amire sajnos csak bizonytalan válaszokat és feltételezéseket kaptam. Persze tudom, hogy mindenkit csak a jó szándék vezetett. A kérdés az volt, hogy a GTS-ben ha a kormányválasztásnál rákattintok a fanatecre (PS4) akkor az alap P1-es kormány gombkiosztása látható. A kérdés pedig az volt, hogyha kormányt cserélek, akkor a programban is változik a kormány? Sajnos nem. Neked kell feltérképezned a helyes gombkiosztást. Remélem tudtam segíteni valakinek aki hasonló dologban gondolkodik. Mégegyszer köszönet mindenkinek, mindenért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Starlink
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Sorozatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest