- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
Értem, akkor inkább keresek vmi olcsóbb USB-s DVD lejátszót. Azt hittem egyszerűbb. :-)
Amúgy valami ilyen megoldásra gondoltam: a mini PC-re egy egér és billentyű lett volna kötve, semmi hálózat, hanem a lejátszás pen drive-ról lett volna. Hdmi -> rca kábellel a vhs lejátszóra lett volna kötve, ami pedig scart-tal a tv-hez. -
Sanki
addikt
válasz
lord.lakli #1008 üzenetére
Néztem azt is, de így elsőre kicsit sokallom az árát. Illetve írtam is, hogy hd nem lenne, 480p és társai.
(#1009) suste: értem, akkor még átgondolom ezt az egészet.
Azért köszönöm.
-
Sanki
addikt
Értem, hát akkor lehet nem éri meg avi/mkv (semmi hd vagy fullhd) filmek lejátszásához, ha ennyi baj van vele.
De így, hogy ilyenekkel nincs tapasztalatom lehet inkább hagyom. Azt hittem egyszerűbb történet, megveszem hozzá a szükséges cuccokat feltelepítem és lehet használni. -
Sanki
addikt
Sziasztok!
Egy orange pi-vel ki lehet váltani egy asztali dvd lejátszót?
Egyedül csak filmek lejátszásához kellene, a mostani dvd lejátszó kezd kipurcanni így egy ilyen kis eszközre gondoltam helyette, 2 okból is: 1. a dvd részét nem használják szüleim, csak pen drive illetve 2. mostmár bármilyen filmet töltök le, egyből kell konvertálni, hogy meg tudják nézni.
Amire gondoltam, hogy hdmi -> rca kábellel kötném össze a tv-vel és úgy tudnák használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest