- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoltan
aktív tag
válasz
schferenc77 #462 üzenetére
c1re is lesz hivatalos OE
valami nincs nalad jol beallitva, mert pin siman lehet tekerni full hd filmben de meg bd-isoba is gond nelkul.
-
golya87
őstag
válasz
Nem láttam, hogy az ár is kritérium. De ezt nem is az én tisztem eldönteni, hogy kinek mennyit ér meg az adott task.
Én ahogy látom, nagyon megtetszett a C1 és azt várod, hogy mi is rábólintsunk.
Nekem anno volt U3-am, azzal akkor még döcögött az XBMC 13 alpha.
CEC akkor még készült az U3-ra, a hang átdobásról pedig nem tudok nyilatkozni.Most az RPi teljesítményével ki vagyok békülve. Nem egy villám, de TV-t tudok rajta nézni, 720p sorozatok mennek, 1080p filmek szintén.
Ha csak annyi a cél, hogy leteszed, feltelepíted és menjen, akkor RPi2 vagy Cubox, a többi az jelenleg nem támogatott "nagyon" hivatalosan.
-
vargalex
félisten
válasz
Szia!
C1-re van azért Arch Linux ARM is. Én azt raktam fel, kodi-val és kodi-standalone-service-val. Így nincs Desktop manager sem.
Mondjuk annyira nem vagyok lenyűgözve, nincs HDMI-CEC, nem megy a HDMI audio passthrough (természetesen a stereo átmegy rajta, sőt talán a DD is). A GPU-t természetesen rendesen használja, a CPU-k nem igazán terhelődnek lejátszás alatt (1 mag kb. 30-50%-on, a többi 0%-hoz közel).
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Mac Studio M1 Max /10C CPU/24C GPU/64GB/1TB 21 hónap garancia
- Asztali PC i5-4460 / GTX 750 Ti / 8GB RAM / 120GB SSD Wi-Fi antennával
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest