Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
nekem most a pozso valami tetszik amikor a motoroscsavo meglatja a terhes csajt, elszalad es visszajon vigyorogva egy kombival
rossz meg tovabbra is annyi van hogy nem is erdemes felsorolni.
btw jo meg az is amikor 2 no tereget, hofeher ruhak mindenutt, beszelnek hogy olyan mint az uj aztan letran felmasznak es orulnek a tetocserepnek (bar ebben van pici logikai gubanc.. az _uj_ valamis feluletu cserepek olyanok mintha ujak lennenek.. de hat azok is, most mondtak)
-
KERO_SAN
aktív tag
Sága marhaparizsi reklam.
-Nyemtalalom oket, segiiiiiiics... HAT MEG TUDNAM OLNI AZT AZ UNDORITO KIS FERGET
Hogy lehet ilyen hangsulyal barmit is elmondani..
Ennel mar csak a fozoknektek vacojat volt jobb... -
Integra
titán
épp most láttam egy OB reklámot, egy hülye picsa gurulós irodaszéken tologatja magát ide-oda mert rossz betétet választott és valszeg ha felállna csurogna a combján lefelé a zaci.......
aztán elkapja a doboz tampont és a következő képben már állva és magabiztos mosollyal a pofikáján lép ki a liftből. valszeg feltolta az összes tampont a dobozból.... -
ptiboy
senior tag
legrosszabb reklám: Tide ''a tanítónéni férje leszek'' kiráz a hideg tőle
legjobb: nincs, utálom a reklámokat -
Fehérsólyom
aktív tag
Szerintem az az év reklámja, ami a Euro Sport-on ment most a tenisz bajnokság alatt, amiben egy kisbaba a járókában felálva meglátva egy közeli teniszlabdát egy irgalmatlan nagyot szervál!
Nem tudja valaki esetleg, hogy honnan tölthető le? -
Pacák
senior tag
''- ''Kalgonovics Antal 78 éve mosógépszerelő'' - hol találtak egy ekkora faszfej buzimócsing embert, aki egy ilyen elképesztően gyenge, hazugságokat állító förmedvényben szerepel. Ráadásul be van oltva színészkedés, és haghordozás ellen.''
Ez a faszi nem színész, hanem szerelő.Mindenféle háztartási és szórakoztató elektronikai dolgokkal foglalkoznak. Érden van a műhelyük és én barom anno elkövettem azt a hibát, hogy az elromlott monitoromat hozzájuk vittem. Kiderült, hogy mégsem értenek hozzá: továbbpasszolták egy másik szervíznek.
-
maddog
tag
a vilagegyetem leggazabb reklabja a t-mobil homo-frizbizose
aki csinalta buszke lehet magara meg akik ezt valasztottak
nezzetek meg a termeszetellenes mozdulatokat meg a mesterkelt arckifejezeseket
raadasul a tematika is irrelevans
a plakatvaltozaton pont a legirrelaisabb pozban van a ket homo-frizbizo az meg jobb
minden szempontbol ubergaz -
Lord Zero
addikt
ha a civilizációval most ismerkedő lény lennék (kongói őserdőből v a plútóról) és egyetlen estére a tv elé szegeznének, nagyjából a következő dolgokat tanulhatnám meg a reklámokból:
1, az emberek mindig mindenről dalolnak, még a szerszámosládáról vagy az étolajról is
2, amennyiben elég fehér az inged
a. ha kiskorú vagy: minden csitri téged akar az osztályodból
b. ha nagykorú vagy: akár a tanítónénit is lenyomhatod szülői értekezlet után (vagy ha igazán fehér az inged, akkor közben)
c. nem számít, h nem értesz hozzá, úgyis téged vesznek fel a munkaadók
3, minden fogkrém, tisztító- és testápolószer ''új'', nyú formula, még akkor is, ha már 1 éve van a boltok polcain
4, a manapság forgalomban lévő mosóporok mindegyike olyan kibaszott intelligens, h bármelyik bencsmárkban lazán odavágja az agyontuningolt procidat
5,
a. ha westeles vagy, te vagy a világ legboldogabb embere
b. ha pannonos vagy, akkor is te vagy a világ legboldogabb embere
c. ha vodafoneos vagy, akkor pláne te vagy a világ legboldogabb embere
6, bármelyik mobilszolgáltatót is választod, hamarosan rá kell jönnöd, h két héten belül a másik szolgáltatónak sokkal kedvezőbbek lettek a percdíjai, megfosztva téged a ''világ legboldogabb embere'' címtől
7, ha kellő mennyiségben használsz fertőtlenítőszereket, vízkő elleni trutymókat és légfrissítőt, biztosra veheted, h a te családod lesz a legeslegidillibb család a földön
8, az igazán jó nők vagy a kávédra, vagy a mosogatószeredre, vagy a levesporodra gerjednek
9, minden mosógépet gyárilag úgy szerelnek össze, h calgon nélkül bad sectoros lesz
10, az összes sampon, krém, tusfürdő és szappan használata az erotikustól a vad szexuálisig terjedő magatartásra és önkielégítésre készteti a nőket
11, a heinekent soha semmilyen körülmények közt ne engedd ki a kezeid közül (ezzel egyetértek!!)
most ennyi, a teljesség igénye nélkül
szerk: ha ezt kongóban vagy a plútón elmesélem....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest