Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
Akik a szülői pótcselekvések miatt mennek élsportolónak, azok közül sokan semmik sem lesznek. Nem szeretik amit csinálnak, így nem is lesznek jók benne. Sok ilyen van, de őket nem TE finanszírozod, ők lemorzsolódnak még idejekorán.
Egyéni sportban pedig kézenfekvő, hogy CSAK MAGA miatt kell csinálnia, enélkül nem is lehet sikeres. Ha az ország dicsőségére gondol edzés, neadjisten meccs közben akkor biztos a bukás mert felesleges szellemi teher van rajta.
Az országra, edzőkre, szülőkre, támogatókra akkor kell gondolni amikor megy a himnusz és a nyakába akasztják az érmet.[ Szerkesztve ]
-
daneel_hu
addikt
Nemzet művésze, nemzet színésze stb... egyéb díjak?
Van itt bőven ilyen példa, miért pont ez zavar (?) ,nekem ez érthetetlen.
Köztársasági elnökök, miniszterelnökök visszavonulás/leváltás utáni járadékai?És mennyi az az egyszeri jutalom?
Nálunk egy arany az 50 millió forint.
Abból azért lehet kezdeni valamit szinte bárhol a világon.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
daneel_hu
addikt
Értem, de azt is el kéne fogadnod, hogy nem mindenki így gondolja.
És ahogy nézem, az ország nagy részének nincsen ezzel problémája ; ha lenne akkor folyamatosan ébren lenne tartva a a téma.
Az emberek többségének tetszik az, hogy a magyarok ilyen-olyan számban érmet szereznek, nem gondolnak abba bele, hogy ez mennyi anyagi ráfordításba került.
Szerintem ez így van jól.Emlékszem, amikor 2016-ban ment a picsogás – bejutottunk az EB-re –, hogy majd mekkora bukta lesz a csoportmeccseken. Aztán nem lett.
A körúton ment az örjöngés a Portugál-Magyar után és az Osztrák-Magyar után, hogy mekkora királyok vagyunk. A Magyar-Osztrák 2:0-át az autopálya ledfalára is kiírták.
Az emberek 2 hétig teljes eufóriában voltak... legalább nem kellett foglalkozni a napi politikai acsarkodásokkal, nem két tábor voltunk csak EGY. -
Asbee
veterán
Most okosnak próbálsz tűnni? Mondtam valahol hogy nem lehet tünetmentes? Mondtam valahol, hogy ebbe csak belehalni lehet? Mondtam valahol hogy az immunrendszer, életmód nem számít? De ezt mondhatod ám olyannak, aki egészségesen él, sportol, semmi baja, aztán kórház vagy belehalt. Nektek meg ezt kéne felfogni, semmi sincs kőbe vésve . Egy videó, amin semmi bizonyíték nincs mit vizsgálnak, de jajj fém, jajj chip, stb stb, na az aztán hiteles. Na az ilyen szavahihetetlen embernek nem hiszem el átestek. Eleve honnan tudják, mikor tesztben sem bíznak. Legközelebb legalább képben legyél….
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Valamiben muszaj meghalni a 'haborus helyzet' a hirtelen megnovekedett, nem szokvanyos halalozasra utal. Ha ugyanannyi ember halt volna meg 2020-ban, mint 2019-ben, csak szivbetegseg helyett Covid-ban, akkor az nem lett volna ekkora problema. A gond az addicionalis halalozas.
while (!sleep) sheep++;
-
kwzatz
őstag
Szerintem erre az a legjobb megoldás, hogy kötelezővé tesszük az egészségügyi dolgozók számára az oltást, még lelép néhány %-uk (a második intézkedés lenne egy éven belül, ami ezt eredményezi, márciusban 3,7%, azaz kb. 4000 ember hagyta ott a munkát, impresszív egy világjárvány idején, amikor azt gondolná az ember, hogy inkább az ösztönzés lenne a cél), aztán nézzük, ahogy elindul a dominó és viszi majd a megmaradtakat is szépen lassan, fokozatosan a túlterheltség miatt. Nem beszélve a többi remek intézkedésről - bár ez sem csak Magyarország persze -, ami szintén az emberek általános egészségügyi helyzetének romlásához vezet. A végén feltesszük a kezünket, hogy durva ez a Covid, és hát az emberek hibája amúgy is. Zseniális.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
iguana
őstag
hogy ne védene? (igen, tudom, hogy a maszk elsődleges feladata, hogy te ne terjessz, prüszkölj a világba) tisztában vagyok vele, hogy tökéletes, 100%-os védelmet talán egy egész arcot elfedő szűrős maszk adhatna, de ne akarja már beadni nekem senki, hogy egy helyesen használt maszk, ugyanannyira véd engem, mintha nem lenne rajtam semmi. nonszensz.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
törölt tag
Én csak addig utáltam, amíg házi készítésű ruhamaszkot használtam. Azt szó szerint úgy téptem le magamról egyből, amint leszálltam a buszról, vagy kijöttem a boltból, mert alig kaptam benne levegőt. Az orvosi maszkkal soha semmi gondom nem volt.
Ráadásul mint kiderült, pollenallergia ellen is igen jó szolgálatot tesz. Kíváncsi leszek, hogy az egész allergiaszezont át tudom-e vészelni allergiagyógyszer és szteroidos orrspray nélkül, de eddig mindenesetre nagyon bevált. -
Csókolom
tag
az a kek maszk az az operacios-(korhazi)-maszk lesz es nagyon profin csinalod, hogyha 2 ora utan levetted es eldobtad. Itt egy iras meg a covid hiszteria elötti idöszakbol, 2011-böl, ahol pontosan az van benne, hogy 2 ora hasznalat utan cserelni kell. Marmint a profik cserelik. Mi idiotak, amatörök meg vagyunk rola gyözödve az ujsagirok többsegevel karöltve, hogy többször lehet hordani, akar hetekig is
Forras: [link] -
RubbishBin
senior tag
Ugyanazért, amiért már Szputnyik gyárat is akarnak hozzánk építeni. Naaaaagyon sokáig kell ezt még húzni, minden lehetséges indokot meglovagolva. A 700.000 fős tüzijáték után lesz itt akkora hullám, hogy megőrülsz.
Igaz, hogy egész nyáron kontaktolt mindenki mindenkivel, de az más...
Lőnek még vagy 15 dózist mindenkibe aki vevő rá, és ehhez kellenek ezek a jó sztorik.Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
Asbee
veterán
Azt írták szuperfertöző volt az esemény. Ez már a ti hozzáköltésetek, a többi rizsával. Nem volt szuperterjesztő, ez egy hülyeség. Elkapta volna minimum egy 12 ezer ember, akkor lehetne rá ezt mondani. Egy konkrét eseményről van szó, ahogy a cikkekben is. Egy szuperfertőző ahogy írták is 5-10 embernek legalább továbbadja.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ki mondta ezt a tüntetőkre? (szerintem ő már nincs itt, szóval ne a múltba tekintsünk)
By the way: hol voltak a híres orvosaink, akik mondjuk ki mertek volna állni a 20-i rendezvények megrendezése ellen? Miért más egy focimeccs, mint mondjuk a légiparádé, ízek utcája, mesterségek ünnepe vagy inkább a tűzijáték, ahol 700k ember volt össze zárva a tömegben 1 órára?
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Asbee
veterán
Hogy mi van? Itt egyedül te költesz már hozzá az egészhez mindent is. Megpróbálom újra: A cikk szerint szuperfertöző volt az esemény. De nem volt az. Nem teljesült szerencsére ami kellett volna hozzá. Így ez egy média felfújás amire ti ugrotok. Nem volt szó se sportról, se tüntetésről , csupán ennyiről. Tudom most ismét aktuális lett, ami covid az csak borzalom, durva, negatív, 4. hullám lehet. Attól még tények vannak….
-
lacafaca
addikt
tudom...az ember mit sem változik sajnos, jába már a hipiszupi fejlettsége, sajnos az egójából leengedni nem képes. persze emellet azt már föl nem fogja, hogy így csak agyon szurkáltatja magát, de megoldás az nem lesz...persze dobunk majd rájuk atomot oszt problem solved...vagy rájuk gyújtjuk a környezetüket..
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
Gsx-rr
veterán
Akkor jó, bocs ha kicsit támadó volt a stílus. Csak tényleg ez a nagy ellentét amit generálnak egyesek már nagyobb problémát jelent a társadalomnak mint maga a vírus!
Egyelőre azt látom hogy a világban nagyon nagy a kuss!
Valahogy mindenhol úgy néz ki mintha tényleg influenza szintre mutálódott volna a vírus, a magyar média is ezt tolja napok óta. -
t72killer
titán
Ha egy pont olyan lockdownt tolnak 2020 JANUÁRBAN, mint amit Áprilisban, az totál kinyírta volna a vírust. 2020 Áprilisban hányan haltak bele a lockdownba??
Az egyik kulcs-baromság volt a sok közül pl, hogy lángeszű Borisz mindenféle betarttatott karantén nélkül eresztett haza 15ezer olaszoló britet. Hasonló művelet ma hotelkaranténnal, vagy minimum ellenőrzött otthoni karanténnel, saját maguk által fizetett tesztekkel jár.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
Azért éljünk a gyanúperrel, hogy 2020 januárjában nem volt még jelen MINDENÜTT.
Az egyébként megvan, hogy a mutáció/evolúció sebessége egyenesen arányos az egyedszámmal? A kezdeti töketlenkedés igen nagy pofon a vakcinás védekezésnek.#110242: pontosan így van, kieg. annyi, hogy ezt is szigorúan csak 1x1méter x1nap kockában látják. a saját jólét+kényelem igen nagy pofont kap, ha az idő előtt elment nagyszülő helyett havi 900€-s bölcsi vigyáz majd a gyerekre (hova beszélek, kinek van manapság gyereke...) vagy épp ő maga szív be egy jó kis longot ("szövődmények" címszó alatt futott a covid előtt).
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
És ha egy vakbél miatt te, vagy egy szülés miatt az asszony beugrana használni azt a bizonyos ellátókapacitást, akkor copás van. A kórházi férőhelyeket nem a statisztikusok szórakoztatására létesítették, volt ott páciens covid előtt is.
#110448: ok, 0.lépés: csalogasd vissza a már német, svéd, brit stb állampolgár eü-dolgozót, mert a portás nem fogja túl hatékonyan kezelni a csilliárd×2-ért közbe-szerzett berendezést.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Így van, nagyjából ez a helyzet, a várólisták az égig nőnek. A leszarokmindenkit-nekemmindenjár társadalom kitermeli magának a bajt, ami miatt aztán hisztizik, elég 1xerű ok-okozat:
1. miazhogykorlátozzanak, nekem jogom van mindenhez IS
->2. Szépen felpörög a járvány
->3. „Nem jön senki, hiába kiabálok”
->4. Kiég/lelép az eü dolgozó
->5. Fiatal generációnak esze ágában se lesz itt dolgozni.30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
igen, főleg most ugye kapnak a nyakukba márciusban rohampfizerezett tanárokat: ők a plecsni szerint full oltottak - de igazából pláne az idősebbeknen olyan alacsony az antitest-szintjük már, h nemcsak terjesztők, betegek is simán lehetnek a deltától. plecsni ide vagy oda.
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Jóétvágyat akkor ezekhez....
A probléma továbbra is az, hogy ezen állatok vadonból befogva óriási kockázatot jelentenek, ha fogyasztják őket, mert oké, lehet pl békát enni étteremben is, de azt nem egy istenhátamögötti kis erdőben fogja be a séf....#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
Tavaly ilyenkor még a fasorban sem volt a delta + mindenhol kötelező volt a maszk , határellenőrzés + ahol lehet home office... Mégis közel kétszer ennyi halott és fertőzött volt, szóval az oltás (ami eleve nem a deltára lett tervezve) meglehetősen jól működik még így is.
[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
csapee
őstag
-
t72killer
titán
Többek között az, hogy igen kicsi számokból próbáltok világmegváltani a görbe legelején. Hibahatár, görbe meredeksége vs delta natív r0-ja mentén kell keresgetni, a vírus nem biztos, h a Gergely-naptárat nézi napra pontosan... És ahogy a kolléga is emlegette. A nempublikus oltott/oltatlan aránynak is elő kéne kerülni, ha nagyobb lesz az áldozatok száma.
#111636: Kb 3M átesett lehet, amiből mondjuk 1M tavalyi Vuhani, már csökkent védelemmel, ill ennek a tábornak valszleg nem kis része felvette az oltást.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
A magyar kormányzat nem az adatközlési kedvéről híres, főleg, hogy a dédelgetett sino-juknak még csak véletlen, minimális mértékben sem merik rossz hírét kelteni. Márpedig a booster nélkül hagyott, régi sino igencsak soványka védelem sokaknál, szóval ha kiadnák, hogy xy% oltott, következő kérdés lenne, hogy mivel - arra is válaszolni kéne, akkor Petiminiszter vihetné a wc-re a rögtönzött gyógyszerészdiplomáját.
Nem muszáj Mo. adatainál leragadni, szerbiából, romániából, UK-ből vannak ilyen adatok, USA-nak majd utánanézek még, ha lesz időm, sztem USA elég jó modell arra, mi lesz Mo.-on 1-2hónap múlva.
-
t72killer
titán
Ja, a 30ezerre gondolsz? Abból max mutatóba fogsz oltottat látni, túlnyomó többségük akkor halt meg, amikor még 10% se volt az átoltottság.
Az alfa hullám elvonulása óta meg nem sok haláleset történt, mostanára kezd lassan erőt gyűjteni a delta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info