Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Speed®

titán

válasz Celithrandi #581 üzenetére

Vegyél vissza a kioktató/jelzőkkel tarkított hangnemből, nem legeltettünk együtt libát. A vonatkozó részt töröltem, tudod mire gondolok!

Analóg bemenettel ellátott megjelenítőről írtam, ha nem lenne egyértelmű. Pl. BenQ E2200HDA, így hirtelen fejből..és tévedésben vagy, nem az a fő baj a DSubbal, hogy nem tud 1920x1080at (CRTk is voltak nagyobb felbontással, pl. 2048x1536), hanem pl. a HDCP hiánya. Másik probléma a DA-AD átalakítás és ezen okból kifolyólag a kevésbé éles kép..ill. van még pár, de a téma szempontjából felesleges taglalni.

Elállási jogod van, ez nem vita tárgya, de a 30 napon belüli visszafizetés is bevett szokás (nem mondom, hogy helyes, de adott esetben meg lehet érteni, ha kicsit mögénéz az ember)..persze lehet hisztizni, de szvsz konkrétan te nézted be az adott típust, nem ők vertek át vele, azt kaptad, amit rendeltél, nem?

• Speed®

titán

válasz Celithrandi #579 üzenetére

Ha az adott típus nem rendelkezik digitális csatolóval és te azt rendelted, nem igazán értem a problémádat..tudomásom szerint nem definiálja a csatolót a szabvány, rengeteg analóg FHD kijelző van a piacon :U

Úgy tűnik nem szokásod a legszükségesebb szinten sem/túl tájékozódni..gondolok itt a szerződés/ászf/stb. tanulmányozására. Mutass kérlek egy boltot, ahol azonnali készpénzfizetés szintjén vállalnak garanciát ilyen esetben, főleg távolálló fél esetén..maradjunk annyiban, max. köszönömmel tartozol nekik, nem negatív reklámmal. Amire egyébként megvan a megfelelő topik, ez itt az ajánlások helye.

Új hozzászólás Aktív témák