Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Nem, nem az oroszok miatt. Amiatt jut eszembe, hogy az első meccsét, ha jól emlékszem, az olasz csaj ellen, az olasz sírva adta fel, és azt nyilatkozta, hogy általa eddig nem látott erősségű pofonokat kapott. Pedig ha valaki, akkor az, aki bejutott az olimpiára, elszenvedett már néhány komoly verést, tehát pontosan tudja, hogy mire számíthat.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz Kalandor #731 üzenetére
A párizsi olimpia úgy vonult be a történelembe, mint a botrányok olimpiája. Már a megnyitó miatt is magyarázkodásra és bocsánatkérésre kényszerült a rendezőség. Elég nyilvánvaló, hogy a "felkért művészek" által használt művészeti eszközök nem jutottak el a befogadókig.
Szerintem a nob nem vizsgál doppingot, azt a Wada csinálja.
-
bambano
titán
-
bambano
titán
válasz Apollyon #705 üzenetére
szerintem egy fontos kérdést sugalmaz a hsz-ed: miért lett cél, hogy a párizsi olimpiára a szervezők agyhalott hülyeségei miatt emlékezzünk, nem azért, mert gyorsabban, feljebb, stb. mi volt ez, sportesemény vagy valóságshow?
-
bambano
titán
"Mindkét sportoló a szabályok által meghatározott "méltányos és igazságos" területen belül van.": helyesen: a jogszerű területen belül van, amit műveltek, az sem méltányos, sem igazságos nem volt.
az alapkérdés a következő: aki tudja magáról, hogy nem a szokásos, az miért nem ül meg otthon a fenekén? miért kellett pont őt nevezni? valakik tudták, hogy gyakorlatilag egy nehezen ellenőrizhető doppingost neveznek? mindenáron kellett az érem?
az egész egyébként arról szól, hogy amikor a box verekedésből sporttá kezdett válni, akkor kellett valami, amitől nem péppé vert embereket cipelnek le a ringből és ami a látszatát biztosítja a sportszerűségnek. Sokáig azt gondolták, hogy a ránézéses férfi-nő szétválogatás + a mérleg és a súlycsoportok ehhez elegendőek. Hát ez a nézet most megdőlt, mint atom.
szerk: "Gondolom te sem örülnél annak, ha a fél világ a te gatyádban akarna vizsgálódni, mert semmi közük hozzá.": egyrészt annyi elvárás van az élsportolókkal szemben, másrészt olyan nagy az érte kapott díj, hogy nyugodtan lehetne elvárás az, hogy tűrjék ezt el.
másrészt ha már itt tartunk, megérne egy külön misét, hogy a sportolónőknek miért kell olyan cuccban versenyezniük, ami semmiféle kérdést sem hagy nyitva azzal kapcsolatban, hogy mi van a gatyájukban?
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
válasz King Unique #576 üzenetére
Nem, semmit nem jelent, ha az azonos szellemi táborban, esetleg azonos tulajdonosi körben levő nagy rakás portál elkezdi ugyanazt a sztorit fújni. az pontosan EGY DARAB hang, nem pedig sok portál és széles egyetértés.
Mondtam én, hogy ne kritizáljon? Gyakorlatilag kiment, lopott magának egy plakátot és ő is előadta a véleményét. Én ezt egy cool avantgárd performansznak neveztem az előző hsz-emben.
Én *titeket* kritizáltalak, hogy minek kavarjátok itt a tejszínhabot ilyen hülyeségekkel napokig.
-
-
bambano
titán
válasz King Unique #534 üzenetére
"ha erről számos ilyen tartalmú cikk jelent meg, akkor nyilván nem véletlenül": a jelenlegi médiahelyzetben az, hogy valamiről számos és egybehangzó (néha betűre) cikk jelenik meg, az kb. nem jelent semmit.
Minden normális ember, aki nem darál könyvet, nem foglal szfe-t, stb. az érti, hogy létezik művészi szabadság, ahol a világról el lehet mondani kisebbségi véleményt is. Feltéve, hogy amit a pszichológusok mondanak, az kisebbségi...
ezen hiába gyűritek egymást. az, hogy egy minimális befolyással (se) rendelkező kiállításon megjelent egy plakát, nagyon nem jelent semmit.
az tény, hogy a legextrémebb plakátot DurciDorci állította ki, aki nem erőlködött saját plakáttal, simán forkolta mások opensource plakátját és úgy adta elő a saját performanszát. Azé' ez elég avantgard, el kell ismerni
-
bambano
titán
-
-
bambano
titán
válasz [HUN]NIMROD #480 üzenetére
"a magyar nyelvben nincs és soha nem is volt saját ősi szavunk": hát ja, például az ősi magyar nyelvben a lóra még csak-csak volt saját szavunk, de a belső égésű motorra nemigen. se a mobilra, se az internetre, se a fénymásolásra, se a dvd-re, a hdtv-re, a dvb-c-re, kábeltv-re, híradóra, weblapra, fórumra. Képzeld, nem volt webkettő se! pláne gps! hogy a bánatba találtak be ezek a Kárpát medencébe? másodikra?
Áll az ősi szittya magyar a sátrak mögött kialakított p+r lóparkoló mellett őrségben. megy a másik szittya magyar, kérdezi tőle, hogy jelszó? Dezoxi-ribonukleinsav! mire a válasz: mrns vakcina! és akkor tudnak őrséget váltani...
"Hogy nem kevés ország van előttünk 2x-3x-os szorzóval??": ez csak azt jelenti, hogy ott még inkább túl sok a népesség.
-
bambano
titán
válasz VinoRosso #475 üzenetére
vagy nem: [link]
és az sem igaz, hogy *stabilan* emelkedett a termékenységi arány, mert pl. 2016-19-között stagnált. Emellett 2011-ben volt a lokális minimum, ami, tudomásom szerint, ner időszak ( [link] )
Ráadásul úgy nem értek el jelentős eredményt, hogy irgalmatlan zsetonokat toltak a családpolitikába. Ez így totális kudarc.Tehát azt állítod, hogy régen minden rosszabb volt, miközben a népszaporulat sokkal magasabb volt? Akkor mégiscsak igaz az, amit mondtam, hogy a bizonytalanság kaszálja el a gyerekvállalást.
-
bambano
titán
válasz VinoRosso #467 üzenetére
A termékenységi arány csökkenésének okai lehetnek azok, amiket te leírtál, a nyugati társadalmakban.
Nálunk ilyen okai vannak:
- az a korosztály, amelyiktől el lehetett volna várni a javítást, Londonban van.
- én pl. nem vállalnék gyereket egy olyan világba, ahol egyik napról a másikra elveszik a bevételemet
- én pl. nem vállalnék gyereket egy olyan országba, ahol az az ember, akinek engem védenie kellene, kihúzza alólam az adózási formámat.
- ahol a miniszter akkora orbitális baromságokat tesz a családon belüli erőszak terén, hogy leszakad az Országház kupolája.
- oda se, ahol ilyen kemény inflációhazudozás van.
- ahol a gazdasági folyamatok totál irracionálisan mozognak
és még sorolhatnám (érdeklődés esetén kifejtem).kellene egy normális belpolitikai helyzetet kellene csinálni ahhoz, hogy bárkiben is a gyerekszülés merüljön fel az egyébként jelenleg teljesen normális menekülési ösztön helyett.
-
bambano
titán
válasz [HUN]NIMROD #447 üzenetére
a nulla felé vezető úton meg lehet állni félúton.
ahhoz, hogy két-három emberöltő múlva normális létszámú legyen a népesség, *most* a gyermektelenség jó.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz [HUN]NIMROD #445 üzenetére
szerinted csak az a két véglet létezik, hogy szaporodunk, vagy nullára fogyunk? nincs olyan, hogy egy normális középúton stabilizáljuk a népességet?
-
bambano
titán
válasz King Unique #439 üzenetére
a többségi társadalom véleményét pontosan mutatja, hogy csökken a születési szám.
a többit nem írom le, mert az már nagyon offtopic politika lenne itt.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
[link] tessék, családpolitika a ner szerint. a miss universe hungary győztes trófeája egy nagy lyuk.
volna még asszociációm...Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz King Unique #433 üzenetére
mi az a családellenes propaganda? én még sose láttam.
"sivalkodnak és támadnak a libsik, akkor az azt jelenti, hogy nagyon beletrafáltál a közepébe.": tehát ha ennyire sivalkodnak a nem libsik, akkor az azt is jelenti, hogy a libsik beletaláltak a közepébe?Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz [HUN]NIMROD #432 üzenetére
Az aktuális demográfiai helyzetben a legnormálisabb a gyermektelenség. De legalábbis a 2.1 alatti átlagos szaporodási arány.
-
bambano
titán
Már kiöregedtem az ilyen challenge-kből...
Itt nem is az a kérdés, hogy a szülő hogy érzi magát, amikor nem tud segíteni, hanem az, hogy mi lesz, amikor a csemete a szülők viselkedését hozza fel okként, hogy miért lett ilyen.
-
bambano
titán
a másik, színes hajú gizi meg azt magyarázza, hogy ő meg azért aszex, mert csak azzal fekszik le, akivel már kialakított valami érzelmi kapcsolatot. Ha te ezt hiszed, akkor szintén nem aszex vagy, hanem hülye. Ha azt hiszed, hogy az a normális, hogy bemész egy bárba, és mire felakasztod a kabátodat a ruhatárban, már hárman megdugtak, akkor további felvilágosításra van szükséged, hogy ne gondold, hogy a norma a megkülönböztető jegyed.
egyébként ilyen videókat láttam már, csak ott talkshow-khoz mentek ki az utcára levideózni, hogy mennyire hülye az átlagos járókelő (megjegyzem, nálunk is forgattak ilyet, nem csak az usákoknál).
-
bambano
titán
ez a gizi nem aszex, hanem simán csak ronda
ráadásul amit mond (megjegyzem, nem bírtam végignézni a videót, gyenge már az idióta tűrésem), abban annyi ellentmondás van, hogy nem csak ronda, hülye is.
amikor felsorolta, hogy milyen indokokból szexel ő, és felsorolta, hogy a "normálisok" milyen indokokkal, és a két felsorolás ugyanaz volt, de ő azért aszex, akkor nekem elgurult a gyógyszerem.ilyenkor hasznos tanács lehet, hogy egy nagyobb társadalmi réteget ne a 15 perc hírnévért reszketve küzdő, nem ritkán outsider hülyék alapján érdemes megítélni.
mondjuk a minimumnak kellene lenni, hogy interjúnál a paraszt LEVESZI A NAPSZEMÜVEGÉT. Még akkor is, ha süt a nap, ilyen esőben és stúdióban meg pláne. aki nem akarja a közlését teljes egészében átadni a hallgatóságának, az ne adjon interjút.
-
bambano
titán
-
bambano
titán
válasz Gargouille #333 üzenetére
"miközben feltételezem Dabdab kollégáról, hogy pontosan tudja ő is, hogy mi az a fóbia.": te nem tudtad. a linked szerint legalábbis...
-
bambano
titán
"A hetero fajtádat nem itélték halálra/börtönre/stb": hát ja, anno a házasságtörőkkel is monopolyzni kezdtek, szó sem volt megkövezésről...
ha egy meleget megvernek, azt nem azért ítélem el, mert egy meleget vertek meg, hanem azért, mert egy embert megvertek.
-
bambano
titán
válasz [HUN]NIMROD #267 üzenetére
próbálj meg különbséget tenni a megért és az egyetért kifejezések között.
-
bambano
titán
válasz Gargouille #265 üzenetére
csak így hirtelen a hibás linked helyett a következő linken ez van rögtön az általad idézett mondat után: "A fóbiákat akkor tekintjük betegségnek, ha a félelem a mindennapokban is jelentősen befolyásolja az érintett beteg életét, rontja az életminőségét."
tehát aki utálja a melegeket, de ettől nem sírdogál éjszaka, az nem beteg. másrészt például a Kárpátokban élők félnek a barnamedvétől, mégsem nevezném őket fóbiásnak.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz [HUN]NIMROD #267 üzenetére
tudod, aki nem olyan newcomer, mint te, és megteszi azt a szívességet, hogy odafigyel azokra, akikkel beszélget, pláne, akiket csesztet, azok pontosan tudják, hogy dabadab hol lakik és mit csinál. mondjam neked, hogy ha nincs legalább veterán rangod, akkor kéretik nem belevau?
az elég súlyos hiba, és sokat elmond a tévedéseidről, hogy valaki, csak azért, mert nem ért egyet veled, az mindjárt csak mosogató lehet. akkor én mi vagyok? megmondom: a linkedin szerint targoncás a teszkóban
ez a hozzászólás direkt tartalmaz beszólást, hogy érezd, milyen az, amit te csinálsz másokkal.
-
bambano
titán
válasz VinoRosso #260 üzenetére
azt a marhaságot követed el, hogy azt hiszed, ha neked valami úgy van, az másnak is úgy kell lenni. tehát azt hiszed, hogyha téged taszít az, hogy TE viszonyba kezdjél a saját nemeddel, akkor ebből egyenesen következik, hogy neked jogod és kötelességed elítélni, ha valaki más teszi.
te nem vagy mások bírája. próbáld meg ezt elfogadni.
azt se ártana már megszokni, hogy attól, hogy a te köreidben látott néhány meleg milyen, az a többi melegre minimálisan sincs hatással. ez olyan, hogyha bemész a vidéki kocsmába zárás előtt, ott szinte biztosan rakás részeget fogsz találni, attól még nem minden vidéki alkoholista.
-
bambano
titán
ezzel az a probléma, hogy ahhoz képest, hogy idén kevés a gazella, tehát a nemrég megszületett oroszlán szaporulat sok, az évtizedes vagy évszázados genetikai változás egy kicsit lassú esemény. tehát nem fog olyan történni, hogy a kevés gazella miatt sok lesz a meleg oroszlán.
-
bambano
titán
válasz tordaitibi #244 üzenetére
"ha 1000 homoszexuálist, egy neműt!! kiteszel egy szigetre, hogyan lesz reprodukció...?":miért, ha ezer egynemű heterót kiraksz egy szigetre, mi lesz? fogyni fog a sör...
ugye érzed, hogy helytelenül idézted a példát?
-
bambano
titán
válasz VinoRosso #234 üzenetére
Az alapprobléma az, hogy te vetted magadnak a bátorságot és a jogot, hogy tetszőleges kérdésben dehonesztáló jelzővel illess egy általánosított társadalmi csoportot. Én ettől (a túlzó általánosítástól) mászok a falra (megjegyzem, ezt még dabadab se érti mindig )
Például ha én nem akarok valamit megcsinálni, de magasról teszek rá, hogy más csinálja, akkor én buzi vagyok?
szóval két hibát követtél el: 1. túlzó általánosítás, 2. ítélkezés.
és tartom a véleményemet: ez új lokális csúcs.
szerk: "Annak a látványa taszít, amikor megélik a szexualitásukat.": hogy mondják ezt? farizeus? aki azt állítja, hogy a látvány taszítja csak, miközben a jelzők mögé aggatott másodlagos jelentéstartalom ugyanúgy idegesíti.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
válasz VinoRosso #218 üzenetére
"Hiába lolwut-ozol, ha téged nem taszít a gondolat, hogy veled azonos neművel kerülj intim viszonyba akkor nem vagy tisztán hetero. Minimum bi, vagy látens meleg.": ezzel új helyi csúcsra értünk. aki nem utálja a melegeket, az meleg!
gratulálok.
-
bambano
titán
"Hagyományosan a nő nevelte a gyereket, meg vezette a háztartást, de nem azért, mert ő genetikailag jobb lenne ebben": de, genetikailag jobb. egyrészt én eléggé gáz helyzetben lennék például szoptatás terén, másrészt a nők képesek sokfelé figyelni egyszerre, a pasik zöme nem, és messze nem olyan harcos természetűek, mint a pasik.
-
bambano
titán
válasz Kalandor #195 üzenetére
remek ötlet, eddig a természetest nem tudtuk definiálni, most már egy másik fogalmunk is lett, amit szintén nem tudunk, ez a szeretet.
másrészt a vitaindító videóban az állatvilágot hozták példának, hogy is alakul ott a szeretet? hogyan húzunk rá egy emberi fogalmat az állatokra?Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz [HUN]NIMROD #126 üzenetére
a részemről eddig tartott a türelmem, most már úgy érzem, szükséges objektív véleményt írni rólad akkor is, ha moderálás a vége.
az, hogy tanárnak, gyerekekkel végzendő munkához előszeretettel mennek pedofilok, az olyan szinten téves állítás, hogy valószínűleg perképes. Értsd: ha valaki veszi a fáradtságot, hogy végigvigye, börtönbe mész érte.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz xtremist #123 üzenetére
"négyzetre emeled azzal, ha még külön is választod pozitív és negatív devianciára.": van más lehetőség? a nagy tudósok zöme deviáns volt a saját korában. akár úgy volt deviáns, hogy a saját tudományában, szakmájában volt deviáns, akár úgy, hogy másban. 10 éve még akár az it-sek között is rengeteg kommunikációképtelen, rosszul öltözködő, stb. volt, akit deviánsnak néztek, miközben it-snek jó volt.
És ezt muszáj volt előhozni, mert a fórumtárs hirtelen hoz ítéletet deviancia ügyben, ami jól láthatóan helytelen. Próbál az ember udvariasan, szakmai érveléssel rámutatni erre, hogy ne kelljen olyat mondani, amitől meglódulnak a moderátorok.
-
bambano
titán
válasz xtremist #119 üzenetére
nem iszom alkoholt, kávét, nem cigizek, nem drogozok.
ez elég rendes elhajlás, akár deviáns is lehetek.
a valódi kérdés az, hogy ez pozitív vagy negatív deviancia?
egy rakás cuccunk van, ami devianciából született, hogy a legutóbbit és legnyilvánvalóbbat mondjam: mrns vakcina. volt, akik szerint ez Nobel díjat ér.megjelent itt a topicban pár hozzászólás, amiben azt állítják, hogy mindenünknek célja van (a seggemnek pl. az, hogy bebombázzak a perem alá), mégse követik ezt az állítást és használják arra, amire való. legalábbis az agy vonatkozásában...
-
bambano
titán
válasz [HUN]NIMROD #106 üzenetére
az általad annyira tisztelt pszichológusok azt is kimutatták, hogy a józan paraszti ész fordítottan szokott arányos lenni a csürhe nagyságával.
-
bambano
titán
válasz VinoRosso #69 üzenetére
Nem az a természetes az embernél, hogy beteg (???), hanem az, hogy az emberi test fel van rá készítve, hogy beteg is lehet. lásd még: immunrendszer. a betegség egyfajta evolúciós lépés, amikor a kórokozók léptek egyet az evolúciójukban, az emberi védekező rendszer még nem. majd lép. vagy meghal. ilyen alapon a kórokozók saját evolúcióját akár úgy is értelmezheted, hogy az az emberi evolúcióban a szelekciós lépés.
-
bambano
titán
azon fajtanemesítési módszerek, amelyek a természetben is előfordulhatnak / előfordulnak, azok nem "nemtermészetesek".
Például a szarvasmarha bikák számának csökkentésében semmi természetellenes sincs, hiszen egy csomó fajnál a domináns hím szaporodik. Ha egy szarvasmarha bika nem vesz részt a genetikai utódlásban, akkor nem mindegy, hogy él, vagy lóg a hentesnél a kampón?a génpuska például már lehetne határeset. a génszekvenciák szabászata biztosan nem természetes. nem is szeretjük.
-
bambano
titán
#ytalert
biblia leckék: [link]Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz [HUN]NIMROD #47 üzenetére
a jó szokások, mint tapasztalati úton kipróbált dolgok, lásd például alkohol, szerhasználat, háborúk, windows, tv2...
-
bambano
titán
a vicc azzal az állítással az, hogy a monogám férfi-női kapcsolattal egyáltalán nem jött létre az optimális környezet a gyerekneveléshez. A család és általában a társadalom anyagi helyzetét biztosan bele kellene venni a képletbe. Például amikor rosszabb anyagi körülmények között élt az átlagember, a többgenerációs család volt a divat. Most meg jó anyagi körülmények között élünk, mégis sok a válás meg a szingli.
-
bambano
titán
válasz [HUN]NIMROD #28 üzenetére
de de, az egyháznak nagyon komoly fejtörést okoznak, hogy az egy kizárólagos teremő hogyan teremthetett melegeket, ami ott eredendő bűn. ez egy rendes meghasonlás az egyházban. vagy az ő teremtésmítoszuk hamis, vagy az egyházi doktrínák.
-
bambano
titán
no, elkezdtem nézni ezt a videót.
1 perc 31 másodpercig bírtam, ennyi idő alatt szinte csak baromságot mondott a fickó. és ez akadémikus????
hím állatok vonzódnak egymáshoz? azzal kezdi, hogy antropomorfizálja az állatokat? honnan tudod, hogy vonzódnak egymáshoz? írtak sms-t, üzentek messengeren?
birkák vonzódnak egymáshoz? ember, a birkákat tenyésztjük, mesterségesen szeparáltan élnek, hogy lehet ezt evolúciós előnynek tekinteni, ami durva külső behatás eredménye?
sirályok összeállnak utódot nevelni... meg még egy rakás másik faj is.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
mondjuk annyiból mindenképpen örülök a melegeknek, hogy qva nagy fejvakarást okoznak az egyháznak
-
bambano
titán
válasz [HUN]NIMROD #23 üzenetére
azt írtad, valamit arra terveztek, hogy output.
következésképp van, amit arra terveztek, hogy input. mégis van ott output.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz [HUN]NIMROD #17 üzenetére
hánytál már?
-
bambano
titán
Persze, az az evolúciós előnye, hogy bizonyítja, hogy az evolúció létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest