Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viszlát #128025 üzenetére
Ez a félidő valami förtelem volt. Mondanám, hogy ennél csak jobb lehet, de...
Tessék, 2-0.
Nagyon kemény ez a Sheffield United. Teljesen megérdemelten vezetnek.
Ezt a videót miért kellett belinkelned? Édes Istenem, azok a (nem is olyan) régi, szép idők. Hogy rohantak? Mint két eszement, bakker. Aztán jön Giggsy ünnepelni. Áhhh. Elmorzsoltam pár könnycseppet.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viszlát #128017 üzenetére
Nekem jó előérzetem van. De nem lesz egyszerű, az biztos. Elég furán állunk fel. Meglátjuk, mi sül ki belőle.
A Roma is nyert, a Hali meg szabadnapos. Eddig egész jók az eredmények.
Hétkor meg kezdődik az NFL dömping.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz Tibiajax #128007 üzenetére
Tegnap is hogyan nyertek szerencsétlen Atalanta ellen?
Meg a Liverpool is mekkora malac egy csapat ebben a szezonban? Már simán megugrották a késő Fergie féle MU szintjét. Mindegy, hogy milyen meccs, meg játék, valahogy mindenképp győznek. Ha most nem lesznek bajnokok, akkor soha.
-
vond
MODERÁTOR
Kíváncsi lennék, egy Dróth Zoli mit tudna összehozni nagypályán. Futsal meccseken elképesztő, hogy miket csinál.
-
vond
MODERÁTOR
-
vond
MODERÁTOR
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viszlát #127733 üzenetére
Gyönyörű, és egyedi a himnuszunk, úgy ahogy van.
Csak azt sajnálom, hogy a számomra talán legszebb részt (a levezetést a végén, amikor már nincs ének, csak zene) az esetek nagy részében már nem halljuk. Mindegy, azért én magamban mindig szépen végig dúdolom. Csodaszép.
Én pl. az osztráktól tudok kifutni a világból. Attól nem hogy belelkesülnék, vagy meghatódnék, hanem legszívesebben fejbe lőném magam. Mikor már azt hiszed, hogy hatszor vége, még egyszer, meg még egyszer, meg még egyszer ugyanaz a semmitmondó dallam. Váááá, borzasztó (már ha szabad ezt írni egy másik nemzet himnuszára).
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz forceberg #127727 üzenetére
Az ilyen EB jegyek árusítása úgy lenne korrekt, hogy először azok jelentkezhetnének, akik voltak a selejtező meccseken. - Ja, meg aki el tud számolni legalább 5 hazai bajnokival az elmúlt szezonból, az mindenkivel szemben elsőbbséget élvez.
Én viszont nem sokat fogok fel a meccsekből, mert vagy dolgozok, vagy tutulok, mint állat. A minőségi focit a tévében élvezem, mikor MU meccset nézek. Vagy, várjunk csak...
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz forceberg #127724 üzenetére
Hát, nem is a Felcsút-Kisvárda rangadókra gondoltam. Hanem pont pl. a jövő évi EB meccsekre. Sokszoros túljelentkezés van a jegyekre (nem is jutott nekem se, pedig tevékenyen lehúztam a magyar foci mellett most már kb. 25 évet), holott nem nagyon látom, hogy úgy egyébként meg egymást taposnák az emberek a hétköznapokban, hogy lássanak egy kis magyar focit.
Azon a párezer hülyén kívül, aki még most is kijár, mindenki el van tűnve, de ilyenkor előbújnak a barlangukból, és hirtelen "óriási" szurkolók lesznek. Aztán meccsnapon meg leülnek a csodálatos stadionban, szotyizgatnak és bámulnak a világba. Góloknál örülés van, meg rohadt jók vagyunk, ha hárommal égünk, akkor meg fújolnak, és soha többet. Fingjuk nincsen semmiről, csak divatból csinálják.
Ezt helyben is számtalanszor tapasztaltam már. Hali-Fradin is mindig megjelennek az uborkák, persze szurkolni derogál nekik, viszont annál több idejük marad szelfizgetni, meg becsekkolni a stadionból. Se előtte, se utána nem látod őket.
Elnézést, ha valakit megbántottam a szavaimmal.
(#127725) Richard!: Rohadt jó. Kitartást neki, és mielőbbi felépülést.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz forceberg #127722 üzenetére
Mert nem szurkolnak (tisztelet a kevés kivételnek), és sokszor a csak a helyet foglalják azok elől, akik ténylegesen hozzá is tennének a csapat teljesítményéhez, a jobb eredményhez.
Nálam a Mátyás királyos koreó ütött mindent.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz bagyulajuve #127720 üzenetére
Ráadásul a God Save the Queen is végig egy fohász.
-
vond
MODERÁTOR
A magyar foci elveszett, akárcsak az egész ország. Rövid fellángolások vannak néha, de alapvetően kurva nagy gáz van minden fronton. És a focinál, meg a stadionoknál sokkal fontosabb dolgokkal kellene foglalkozni. Volt 30 éve mindenféle pártnak, hogy felzárkóztassa az országot a nyugathoz. Nem hogy nem sikerült, még rosszabb is a helyzet, mint a rendszerváltáskor.
PumPi: Jókat írtál, de én hozzátenném azt, hogy szerintem túlságosan Puskás központú minden, ami a magyar focival kapcsolatos. Számomra sokkal szimpatikusabb (nem emigrált) emberek is léteztek a labdarúgásunkban, akik messze nem kaptak ekkora elismerést.
[ Szerkesztve ]
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz bagyulajuve #127683 üzenetére
Na, az ilyenek nagyon nem hiányoznak.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Napfénysüti #127680 üzenetére
Ezért (is) volt jó a 2016-os EB. Ott azért annyi divat nem indult útnak. Vagy ha mégis, akkor azokat átnevelték az út alatt.
Azért amikor Marseille-ben egyszerre szurkoltunk 30-35 ezren, az egészen elképesztő volt.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz hhenry #127670 üzenetére
Ha fővárosi lennék (és ott is lenne ekkora kéró), bevállalnék egy 15-20 embert itthonra.
Egyébként hányan vannak itt Szombathelyről, vagy a környékéről? Szerintem én egyedül.
A skol-nál is csak lesnek, az eszem megáll. És még így is brutál. Milyen lenne, ha legalább a fél stadion nyomná?
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz hobizoli #127623 üzenetére
Épp írni akartam én is.
Ok, hogy a már kiesett Montenegró az ellenfél, de ha így folytatják, csúnya lesz a vége. Vagy szép. Attól függ, honnan nézzük.
Nem állnak le az angolok, helyes-helyes.
KTCS: "Mennek az angolok ezerrel az ezredik válogatott meccsen." "A három oroszlánosok most 11 oroszlán."
Na, már 5-0. Kane már hármat vágott.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viszlát #127580 üzenetére
Azt én sem tudom, de amíg rúg mellette meccsenként egyet(-kettőt), és/vagy nyerünk, addig megbocsátom neki.
Ezt a két utolsó meccset egyelőre el sem akarom hinni. Sima győzelmek, szellemes játék, pörgés, hajtás, 6 rúgott gól, amiből lehetett volna 10+ is simán. Csak így tovább! (És akkor még a top 4 is meg lehet. )
vond
MODERÁTOR
Húúú, ez a MU-Partizan meccs lehetne akár 6-0 is a félidőben.
-
vond
MODERÁTOR
válasz BenHans #127452 üzenetére
Mi is állandóan ezt mondogatjuk. Egy félidőt simán bevállalnék én is. Ha edzésbe állok, akkor akár egy egész meccset is. Ezt a "teljesítményt" mi is hoznánk, azzal a különbséggel, hogy én hajtanék is a Haliért, amíg össze nem esek.
A fizetések tudtommal pár százezertől pár millióig terjednek jelenleg. Amíg volt Király és Halmosi, ők még ebből is kiemelkedtek felfelé. Mostanában hallani fizetés csúszásokról is. Könnyen lehet, hogy ez is beleszól a pályára kirakott produktumba.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz alázógyík #127449 üzenetére
Ez a 11-es hűen tükrözi az egész szezonunkat. Kegyetlen gyengék vagyunk. Most már annak is örülni kell, ha végül valahogy sikerül bent maradni az NBII-ben.
Nem is értem, mit kell trükközni, totyogni, meg lövőcselezni. Oda kell állni, aztán bevágni a francba. Főleg egy ilyen fontos pillanatban.
És igen, elvileg Gaál és pár rutinos(abb), NBI-et is megjárt társa a legjobbak. Rajtuk kívül csak az 50 kilós, vérgyenge akadémisták vannak, akiket sikerült kitermelni az elmúlt években.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz alázógyík #127447 üzenetére
Ekkora egy ócska oldalt. Sem Supka Attila, sem Tóth Miklós nincs már a Hali kötelékében. Utóbbi papíron még igen, november 30-ig. Látszik, hogy mennyire érdeklik őket a tények. Pfff...
Ami a büntetőt illeti: ezt inkább nekünk volt büntetés végignézni, és megélni. Most megnéztem a saját, felső felvételeinken is. Elképesztő.
Mint ahogy az is, hogy még az NBII mezőnyétől is leszakadt Vác ellen szenvedtünk jó 70 percig. Még jó, hogy a végén sikerült berámolni 3 gólt, és hozni a "kötelezőt".
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Micsoda gólt szerzett a Kispest, te jó ég. Ezt nézze meg, aki nem látta. Remélem, most már így is marad, és nyernek. Kétezren vannak Felcsúton, csak azt nem mondták be, hogy ebből 1200 kispesti.
"Legendát nem lehet venni."
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Könyörgöm, Ole, a Pereira helyett tegyél be valaki mást, akár egy 15 éves gyereket az akadémiáról, mindegy. Ezt a csetlés-botlást, sorozatban elrontott pontrúgásokat egyszerűen nem bírom már nézni. De a Fred se sokkal jobb. Negyed óráig tudtunk focizni, de azóta semmi. Megyek is át a Roma-Napoli-ra háromkor.
Na, Lingard jön be Pereira helyére. Ez is valami.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz LyonnaisFan1 #127295 üzenetére
Lószart veszi a kalapját, csak megy át az akadémiára. Mondjuk eddig is mindkét helyen "dolgozott". Ez is jobb, mint a semmi. Már 10+ éve meg kellett volna történnie. Tökéletesen alkalmatlan a faszi egy ilyen (vagy akár bármilyen) klub vezetésére.
Sok mindent hallani, sok felől. Senki nem tudja, hogy mi lesz. Vagyis pár nagykutya biztos tudja, csak nekünk nem szólnak. Csak amíg szaroznak, szépen leépül minden. Mondjuk lehet, hogy pont ez a cél. Csak akkor tényleg szólhatnának, hogy x ideig ne is várjunk semmit, és akkor tarthatna mindenki egy kis szünetet. Pár hülye biztos lenne, aki így is kimenne, de azért nem lenne mindegy, hogy 200 ember előtt rendezel meg egy-egy meccset, vagy több ezer előtt.
Pár év alatt totál leépült a klub, a 100 éves évfordulónkon kieső helyen vagyunk az NBII-ben, a játék abszolút nulla, a vezetők szarnak a szurkolók fejére, minden reménytelennek tűnik, és még így is 1730 volt a hivatalos nézőszám vasárnap. Elképesztő.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy senki nem veszi észre, hogy mekkora igény van itt a focira. Egy stabil NBI felsőházas, dobogóért küzdő csapattal, modern, hozzáértő klubvezetéssel, a szurkolói bázis teljes bevonásával minden meccsen teltház lenne a 9 ezres stadionban, ebben biztos vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Újabb bírói kabaré a Roma meccsén, de 10 emberrel büntetnek a fővárosiak.
-
vond
MODERÁTOR
Hogy rúgta meg ezt a labdát Rashford, te jó ég.
A Pool-Arsenal meg nem normális egy meccs volt.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz LyonnaisFan1 #127200 üzenetére
Kabaré, ami itt megy nálunk. Be kéne szántani az egészet, aztán elindulni szépen alulról, a Lurkós kölykökkel.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Na, megint kieső helyen vagyunk, csak most már az NBII-ben. Többet inkább nem is írok, mert magamat kellene moderálnom. És még mindig kint volt majdnem kétezer néző.
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #126978 üzenetére
Nem vagy egyedül ezzel.
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #126974 üzenetére
Pedig emlékszem, mennyien sírtak előre, hogy mi lesz vele a MU-ban. Aztán beállt, és hozta a szokásos formáját, mindenféle megerőltetés nélkül. Elnézegetném még most is, mondjuk az ilyen Fred-ek, meg Pereira-k helyett.
-
vond
MODERÁTOR
válasz LyonnaisFan1 #126931 üzenetére
Lementem én is 'egerszegre. Majd lesz galéria és videó is. Az utcai ütközetről csak a szünetben értesültem a Kispest táborban lévő szombathelyi szurkolótársaimtól.
A Fradi piró tegnap este durva volt.
-
vond
MODERÁTOR
válasz BenHans #126863 üzenetére
Mi vót? Én hülye, elfelejtettem, hogy ma is van meccs.
Na, épp elcsíptem az ismétléseket a szünetben. Tényleg nem gyenge gólt vágott.
Szegény bolgárok beleszaladtak a késbe az első félidőben.
És végre ebben a szuper, piros-fehér összeállításban játszanak az angolok.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #126814 üzenetére
Igen, durva. Meglepően szívósak voltak a csehek, az angolok meg kicsit ergyák. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy a második félidőn bealudtam.
-
vond
MODERÁTOR
Micsoda fergeteges hangulat van ezen az egerszegi U21-es válogatott meccsen.
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #126678 üzenetére
Csak nem a két Junájtidet nézed?
Na, közben vezet a Newcastle.
Ilyen Fredekkel, meg Pereirákkal mit akarunk? Úristen, micsoda gyenge játékosok. De még sorolhatnám tovább is.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #126671 üzenetére
Kemény volt ez a Wolves. Ahogy nézem, elég jól tarolt, aki megtette pár ezressel (kb. 21-szeres volt a szorzó).
(#126668) Viszlát: 42 tisztázás? Azt a leborult! Mennyi szokott lenni egy "átlagos" meccsen?
Éééééés megvan a Haladás második (idegenben első) győzelme 11. forduló alatt ebben a csudálatosch NBII-ben!
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz LyonnaisFan1 #126656 üzenetére
Az első komolyabb esőtől a Haladás Sportkomplexum is úgy beázott, mint a szar. Néztem is, hogy ezt most 16 milliárdból hogyan sikerült összehozni.
A tetőszerkezet meg egy centivel sem lóg beljebb, mint a lelátó eleje, így egy minimális széllel kísért esőtől az első 4-5 sor szakká ázik. Arról nem is beszélve, hogy fotósként ilyenkor állhatunk az esőben. Holott a pálya és a lelátó között van egy kb. 5 méter széles műfüves sáv, aminek annyira szerintem nem kell a napfény és az eső.
Csodálatos tervezés.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz Napfénysüti #126594 üzenetére
Bezzeg Téged nem hívtak be, pedig -állítólag - mekkora gólt rúgtál kapusként.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Redneck #126570 üzenetére
Konkrétan nem volt kaput eltaláló lövése a Junájtidnek.
Mit akarnak ezek, nem tudom.(#126583) DeathAdder: Túró! Véber Gyuri jobban feltüzelte volna őket. Vagy Kálmán bá', a legendás motivátor.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Jó szar meccs, de az a MU kontra, váááóóó!
-
vond
MODERÁTOR
Annyira illik ez az ocsmány mez a Manchester City-hez, hogy ennél jobbat nem is találhattak volna.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Pkc83 #126174 üzenetére
Nem vagyok könnyű helyzetben, de ha választani kell, akkor azért a ZTE nyer ebben a versenyben az FTC-vel szemben.
Fradi tolmács: "Nagyon sok jelent, mert a 10-es a kedvenc számom, úgyhogy most, hogy rajtam van, ez nagyon sokat jelent."
[ Szerkesztve ]
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz omfgk #126165 üzenetére
Hihetetlen. És közben az olajosok meg nyolcat rúgnak az Arsenal-t majdnem elverő Watford-nak.
BenHans: Nem követem olyan szinten az olasz focit, mint a magyart és az angolt, de tényleg egyre jobban néz ki ez a Roma. Szerintem tavasszal simán ott lehetnek BL helyen.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Hát, nem tudom, mi lesz így ezzel a MU-val. Persze, adjunk időt Ole-nak, de ember nélkül nem lehet. Egyelőre nagyon borúsan látom a közeljövőt.
Közben a Roma 10 emberrel a 93. percben nyer Bolognaban.
omfgk: Több, mint 1 milliárd euró, aztán tessék. A Liverpool meg benne sincs az első 10-ben, és mennek, mint a golyó.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Na most van qrva nagy gáz csatár fronton a MU-nál. Bár mondjuk eddig is az volt.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #126075 üzenetére
Csak hallgatom a meccset, de állandóan az ő nevét hallom.
-
vond
MODERÁTOR
válasz venember83 #125916 üzenetére
Ekkora baromságot.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #125887 üzenetére
Jöhetne ide is. Semmivel se lenne rosszabb, mint az átlag magyar (férfi) játékvezető.
-
vond
MODERÁTOR
válasz salesman #125883 üzenetére
Nézem a hétvégi PL eredményeket. Kemény forduló volt megint. Hihetetlen, amit néha ezek "kiscsapatok" művelnek (Norwich, Watford, és társai).
Látom, már tárgyaltátok is. Watford 2-2 az Arsenal ellen, 31/10 kapuralövéssel, és 3 szabadrúgással? Nagyon durva.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Tibiajax #125875 üzenetére
Azt, persze. Bár mondjuk néha vissza is szoktam rúgni a labdát.
Nem, 2004 őszén kezdtem el fotózni és videózni a Haladást, és a szurkolótábort.
Előtte is jártam meccsre, csak akkor vettem meg az első digitális fényképezőgépemet, és egyből el is kezdtem hobbiból gyártani a képeket és videókat. Aztán úgy alakult, hogy azóta is folyamatosan csinálom.(#125879) salesman, (#125870) Z'Z", (#125881) alázógyík: Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #125851 üzenetére
Köszi! Így is szuper!
A jó öreg SAF. Ejjj, de hiányzik ebből a mai PL-ből.[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz #16514048 #125849 üzenetére
Viszont McTomi elég felszabadultnak tűnt így, Pogba nélkül. A franc se tudja, mi tesz jobbat a csapatnak, ha van, vagy ha nincs. Ha mindig a tudása legjavát hozná, akkor tudnám a választ, de így...
Amin viszont eléggé kiakadtam, hogy most már Maguire is csinált pár olyan bénázást, amit nem vártam tőle. Lindelöf meg kész életveszély.
Ezt most láttam. Nem is tudtam, hogy egy ilyen nyilatkozattal indult Sir Alex MU-s pályafutása:
"Legfontosabb célom az, hogy utolérjem (trófeák számában) azt a kib**zott Liverpoolt."
[ Szerkesztve ]
-
-
vond
MODERÁTOR
Hogyan vezethet EB-selejtezőt ez a bírónak nevezett senkiházi barom?
-
vond
MODERÁTOR
Azt a rohadt mákos szlovák mindenüket. Ilyen nincs, bazzeg. Kétszer mennek el a kapunkig, két gól.
-
vond
MODERÁTOR
"A büntetésed megkapod végre,
Nem lesz több csapat tönkretéve."Kaphatott volna többet is zacis petya.
-
vond
MODERÁTOR
válasz venember83 #125563 üzenetére
Szerintem engedjétek is el ezt a táblázatot. Teljesen komolytalan.
-
vond
MODERÁTOR
válasz LyonnaisFan1 #125543 üzenetére
Mióta várunk már rá. Ez itt "A" meccs.
Majd talán a kupában. Bár amilyen csapatunk most van, nem sok esélyünk lenne. Mondjuk a lelátón annál több.
-
vond
MODERÁTOR
válasz LyonnaisFan1 #125541 üzenetére
Te, tudod hányszor lezajlott az a beszélgetés, hogy ha lenne elől még 2-3 ilyen játékosunk, akkor hol lennénk? Hát, nem estünk volna ki, az biztos.
-
vond
MODERÁTOR
válasz LyonnaisFan1 #125539 üzenetére
Firkás kis játékos, az biztos. Ha van mellette pár olyan társ, akivel megérti magát, meg össze tud játszani, akkor nagyon hasznos lesz. Nálunk sajnos nem volt ideális a helyzet.
-
vond
MODERÁTOR
válasz LyonnaisFan1 #125535 üzenetére
Őt irigylem Tőletek. Itt is felmerült a neve, még Horváth Feri előtt.
Megtisztulást Miskolcra is!
-
vond
MODERÁTOR
válasz bagyulajuve #125493 üzenetére
Azaz, ma jól ki is tömtük a Dunaújvárost.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Citroware #125479 üzenetére
Maga a játék, a klubok működése, meg az egész rendszer lehet, hogy fostenger. De a szurkolás, az érzelmi, családi, helyi kötődés messze nem az. Sőt, ez a legfontosabb az egészben. Enélkül értelme sem lenne. De a külföldi focinak sem.
-
vond
MODERÁTOR
válasz LyonnaisFan1 #125475 üzenetére
Legalább külföldre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- LTD EC-256 + Blackstar ID:Core 20
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest