- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- bacsis: S939-es 3Dmark verseny!!!!!! és Fanklubb! Gyere és csatlakozz
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
A nap híre: a Balkán bűnöző nem indul a 2027-es UEFA elnöki választáson
Jöhet a következő korrupt elnök.
-
Creative997
őstag
Maffia egymas kozott, ertsd "Barella kihagyta a merenyletet" -
Creative997
őstag
Bmeg 1 perc kellet volna.. hihetetlen, hogy nem lehet megverni ezeket 90 perc alatt
-
Creative997
őstag
válasz
venember83 #200346 üzenetére
Es ezt ezuttal az inter drukkerek orommel olvassak
-
Creative997
őstag
válasz
venember83 #200340 üzenetére
Az igen dicseretes fel ora alatt, kicsit nyom az inter
-
Creative997
őstag
Ez a real kajak cserejatekosokkal all fel az atletico ellen
-
Creative997
őstag
válasz
Richard! #200128 üzenetére
Angliában minél feljebb mész King's Londonból annál erthetetlenebb és torzultabb az akcentuss, főleg midlands. A legocsmanyabb sztem Sheffield és környéke - bár a környék olyan is. Aztán annál feljebb már elkezd skotosodni a helyzet, ami már nem angol nyelv
pl Újkastely
-
Creative997
őstag
Ricsi, barka nyer egy meccset? Vitor 1 perc utan betalalt.
Xavinak csak fel kellet mondani
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #200026 üzenetére
-
Creative997
őstag
válasz
venember83 #199941 üzenetére
Egy
fecskegól nem csinálnyaratjobb megítélést, különösen ennek a hisztis bohócnak. Egy negyedosztalyu csapat ellen... Majd ha konstans mutat kiemelkedőt.. akkor se lesz jobb -
Creative997
őstag
válasz
venember83 #199932 üzenetére
Sztem csak fotosop. Ha megsem, akkor szegyen.
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #199924 üzenetére
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #199920 üzenetére
Mint a(z isteni) Fenomen.. vagy 'Dinnye... brazilok
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #199866 üzenetére
Barka nem engedheti meg, hogy egy nagy halom menesztesi dijjal ajandekozza meg
bar van meg lejjebb (csodeljaras)
De ha megis belemennenek ebbe, akkor o lenne a 3. edzo aki realt es barkat is iranyitotta.
-
Creative997
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #199830 üzenetére
Most legalább VAR nélkül ment a fordítás, szép gólokkal. Csak a faszért kell mindig hátrányból játszani..
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #199802 üzenetére
Ezzel a kijelentéssel nehéz nem egyetérteni bármilyen körülmények között (van itt amúgy sziti drukker vagy már mindet bannoltattatok?
), ugyanakkor a csirkék szart se kapartak össze ennek megelőzésére.
Új pletyka: állítólag Xabi szerződésben van egy záradék, hogy szezon végén ingyen elmehet valamelyik 3 nagy korábbi klubjahoz (pool, real, bayern)
-
Creative997
őstag
válasz
venember83 #199746 üzenetére
Minden alkalommal meglatom ennek a korrupt pocsnek a nevét, a vernyomasom elkezd az égbe szökni. A feje is olyan, mint egy Balkán bűnözőnek (az is).
-
Creative997
őstag
válasz
cyberkind #199715 üzenetére
Én azt olvastam, hogy ezeket a számokat nem a Real ajánlja, hanem teki penzehes
anyucikajaügynöke akarja, de a vezetőségnek ez nem tetszik és e miatt kezd elhidegulni a kapcsolat (amit nagyon remélek).
Ennyire bízz meg a sajtóban.. neha még lemasolni se tudják egymás faszsagat. -
Creative997
őstag
Nem nagyon szoktam követni a segélykerok kupajat, de a VB-kről úgy rémlik, hogy Ghána, Nigéria, Kamerun, Dél-Afrika, Egyiptom, Elefántcsontpart, Tunézia, Marokkó, Szenegal közül megy ki 5 általában. Most néztem egy vidit ahol elszabadul a majmok bolygója, miután Egyenlítői Guinea 4-0ra lealazta a házigazda elefántokat.
Mondom az szép, ranezek a tabellákra. Ilyen Zöld foki szigetek, meg az előbb említett EG, Mali csoportelsok, a "nagyok" meg 2-4.
Lemaradtam valamiről? Zöld-foki szigetek futball nagyhatalom lett? Kajak szénné verték a csoportjukat Ghanastul, Faraostul. -
Creative997
őstag
válasz
Richard! #199594 üzenetére
Néha-néha én is elolvasok néhány kommentet kaja mellett, hogy meglessem az agytrosztok frocsogeset, de még mindig golden
Amúgy a bíró elég gyenge volt. És igen, odafujt a realnak a döntő esetekben. Szerintem nem adott meg egy jogos (mindent elődöntő 3.) Almeria gólt, az egész meccsen fetrengo sonkás csengős ing (Bellingham, bocsánat) a támadás elején megint eldolt... Illetve a 11 perces ráadás erős túlzás volt. Volt 3 VAR, meg némi fetrenges de akkor is.
Bárka azért a végén tolt egy tűzijátékot, itt volt a 4-2, easy
ki tolt itt margitot?
-
Creative997
őstag
Kellett 11 perc hosszabbítás, hogy ne legyen meg a szezon szégyene..
-
Creative997
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #199562 üzenetére
Többet megy a VAR mint a játék. 2-2
-
Creative997
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #199553 üzenetére
Élete gólja
-
Creative997
őstag
Madrid jól bekezdett hazai pályán a liga utolsó ellen, akinek még győzelme sincs 20 forduló után. Ezt a szerencsétlen Kepat küldjék már vissza a cselszihez könyörgöm! Tudom, hogy @grizlisandor-nak hiányzik
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #199517 üzenetére
Mint Nyunyoka?
Ahelyett, hogy eladnatok, amikor jól el tudja rakni a labdát a kapuba 2x, hogy a vételár fele legalabb visszajojjon és azt befektetni valaki jobba, valóban úgy tűnik, hogy addig marad, amíg 100% deficites lesz a sztori.
De legalább Caicedot nem sikerült megszerezni és nem hatvanyozodik ez a gond -
Creative997
őstag
Mbappenak £1.24M heti fizu és magángep a Pooltol.. na ez a pletyka 1-10es skálán mennyire mínuszos? Ez évi 60M
eurofont... elég vad -
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #198763 üzenetére
Olyan jol megy, hogy tizi kellett nekik adni...
Ugy tunik a megye elesik, Frodonak nem sikerul elhoditani az Egy Kupat.. -
Creative997
őstag
Valaki tud linkelni jo live stream oldalakat? Ahol elerheto la liga. Eddig a livetv-t hasznaltam tobbnyire, de az ugy tunik lehalt. RIP
Koszi
-
Creative997
őstag
Fede sztori . Mint a legtöbb dél-amcsi tömegsztori, ez is a szegénységből való kijutassal indul, de nekem tetszik az írás ahová jut, főleg amikor a Castillaba kerül.
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #194455 üzenetére
És ha nem jön be, akkor ramennek Osimhenre (vagy amúgy is), legorgettek 150+-t érte. Más úgyse nagyon akad ezen a szinten jelenleg. Napolinak biztos lesz az a pénz amiért elengedik
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #194379 üzenetére
Hihetetlen baszki... Es megint
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #194381 üzenetére
Legkesobb jovore visszater, a kerdes inkabb, hogy milyen formaban, illetve mennyi idot hagynak neki bizonyitani..
Nem ugy tunik eddig, hogy nagyon harcban lenne a csapat barmiert is...Teki? Nem, kosz..
Bellingham hamarabb jott, mint vartam..
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #194375 üzenetére
Wow, 3 piros első félidő 0-0, majd 8-0 a vége, igen extreme
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #194373 üzenetére
Nkuka mikor épül fel?
Nem sok jó mozgósíthato 9es van télre szvsz, bár nálatok a della úgy repül, mintha játékpénz lenne.
RM meg... hagyjuk. A szezon lemegy így aztán meg megint szappanopera -
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #194365 üzenetére
Ezzel a csöves madridi védelemmel lehetne már vagy 3-0 is
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #160453 üzenetére
Köszi
-
Creative997
őstag
Hali, tudtok egy megbízható free live streamet adni a PSG-Real Madridhoz?
-
Creative997
őstag
Tudtok olyan oldalt, ahol összesítve látnám, hogy kik a focitörténelem legtöbb válogatott mérkőzést játszó és gólt lövő focistái?
-
Creative997
őstag
válasz
tiv83us #47926 üzenetére
Ezzel kapcsolatban volt anno egy Chelsea-Liverpool BL (azt hiszem) negyeddöntőn, hogy iszunk egy felest minden gól után haverokkal (még hülyéskedtünk is, hogy úgyse fog annyi gól születni, akkor legyen inkább szöglet, de maradtunk a gólnál). 4-4 lett, be is rúgtunk
Atyaég mit hagytak ki az aussiek, meg is bűnhődtek érte
-
Creative997
őstag
Egyébként a hispánok elleni nagyarányú, spanyol szempontból megalázó vereség után én fenntartásokkal kezeltem a holland csapatot, mert sokan kikiáltották végső győztesnek. A spanyolok ellen nagyot húzott van Gaal, de ez csak ott érvényesült. Inkább a spanyol védelem volt fos, mint a hollandok jók. Ez volt a 2008-as EB-n, rommá verték a franciákat, olaszokat a csoportkörben, majd kiszoptak az oroszoktól a negyeddöntőben.
E miatt én speciel nem tudnám megjósolni a végső győztest, senki sem annyira meggyőző a nagyok közül.Amúgy Cahill gólja volt eddig a vb gólja számomra
-
Creative997
őstag
xsanyi77, gmx9 köszi
-
Creative997
őstag
Srácok, tudtok adni egy működő streamet a vb-re? Ez a telesport valami irgalmatlan fos. Ha tudtok magyart, az jó, de ha külföldi azt se bánom, csak működjön. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-17IKB - i5-7G I 8GB I 128SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest