Hirdetés
Aktív témák
-
presbazsi
tag
Abban igazad van hogy Huszti semmivel sem volt jobb mint Dzsudzsák, de nem Huszti számlájára írnám a beadásokat. A baj azzal volt, hogy Egervári a sérült Laczkót fenthagyta, mert pont ott nem mert belenyúlni a csapatba, talán nem is lett volna szerencsés. És az hogy 90+3 percet nem tudunk végig koncentrálni, azon semmilyen szöv.kap. nem tud változtatni, az pedig beigazolódni látszik hogy akik itthon hétről hétre játszanak, és meghatározó emberei a csapatuknak jobban teljesítenek mint a légiósaink.
-
presbazsi
tag
Ez finoman szólva is harmatos volt... nem győztek meg.
-
presbazsi
tag
Egy kis összeesküvés elmélet: mi van akkor, ha az mlsz pont azért döntött magyar szövetségi kapitány mellett hogy a háttérből beleszólhasson végre abba, hogy kik játszanak a válogatottban
-
presbazsi
tag
Tegnap a pesti rangadóval egy időben, az NB2 nyugatiban is rangadót rendeztek:
PMFC - Gyirmót FC 3-1 (2-0) -
presbazsi
tag
válasz venember83 #14776 üzenetére
Hezitáltam egy darabig...de aztán az itthoni meccs mellett döntöttem...élőben persze
-
presbazsi
tag
Magyar - San Marinóra link? Dolgozom, jó lenne megnézni...ha valaki tud akkor pls linkeljen. Thx.
-
presbazsi
tag
Másnál is megállt az online?
-
presbazsi
tag
A csoportunk másik pénteki meccsén Hollandia Huntelaar 37. percében szerzett góljával 1-0-ra győzött Moldovában... Ilyenkor értékelődik fel az a hazai 2-1, de kint pokoli nehéz lesz.
-
presbazsi
tag
Ez így van! San Marino-t idegenben, Moldovát idegenben, Finneket idegenben és itthon is, Svédekkel itthon minimum x, de lehet az is kevés lesz a végén...én így számolok, nincs mese, ezt így ahogy van végig kellene csinálni, és akkor...talán. Hollandokat nem is említem...
[ Szerkesztve ]
-
-
presbazsi
tag
A lényeg a lényeg. Végre küzdöttünk az utolsó percig, nyerni akartunk egy erősebb csapat otthonában... Nyertünk. Idegenben. 3 pont. Megérdemeltük!
-
presbazsi
tag
Tegnap elkészült a legfrissebb FIFA világranglista. Magyarország 7 helyet javítva jelenleg a 44. helyen áll. Az EB csoportunkból: 2. Hollandia, 36. Svédország, 78. Moldova, 86. Finnország, 203. San Marino. [link]
-
presbazsi
tag
"Eldőlt, hogy Székesfehérvár ad otthont november 17-én a Litvánia elleni barátságos mérkőzésnek, amellyel Egervári Sándor szövetségi kapitány labdarúgó-válogatottja lezárja a 2010-es esztendőt."
"Litvánia jelenleg a 48. pozíciót foglalja el a FIFA világranglistáján, négy hellyel lemaradva a magyar válogatottól. A litvánok három mérkőzést játszottak eddig az Európa-bajnoki selejtezősorozat I csoportjában, a cseheket idegenben győzték le 1-0-ra ( ), a skótokkal gól nélküli döntetlent játszottak hazai pályán, míg Spanyolországban 3-1-es vereséget szenvedtek."
[ Szerkesztve ]
-
presbazsi
tag
A magyar U19-es válogatott 2-0-ra győzött Lengyelország ellen, ezzel csoportelsőként jutott tovább az Eb-selejtezők következő körébe.
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hardcore café
- Android szakmai topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Napelem
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest