Hirdetés
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #13531 üzenetére
Tényleg, igazad van, de ott már folyamatban van a váltás: Andrea Agnelli lesz az új az új elnök és Blanc pedig gazdasági igazgató lesz, ha jól tudom, amiben viszont verhetetlen. Secco a végét rúgja, valami Moggi kéne vissza a helyére.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Tibiajax #13522 üzenetére
Sajnos én nem vagyok túl optimista az elkövetkező 2-3 évet tekintve, de a vb után meglátjuk. Az biztos, hogy komoly erősítésre van szükség elsősorban az edzőposzton, a hátvéd, a középpályás és csatárposzton. Azt hiszem csak ennyi, ja és még nem ártana a rengeteg sérüléssel is kezdeni valamit, mert lehetne itt Mourinho vagy Kapáló, ha a játékosok egyfolytában sérültek, akkor nem nagyon lehet komoly eredményt elérni. Természetesen a sok sérülés semmilyen módon nem lehet magyarázat erre a gyalázatos szezonra, mert a BL helyre oda kellett volna érnie a csapatnak.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #13351 üzenetére
Ez jó hír amúgy, és lesz még ott 2 zúzós meccs, amin bizonyíthat: ManC vs Tottenham és vs Aston Villa. Ha bravúrjaival bevinné a kékeket a BL-be, akkor jövőre lehet esélye PL-es csapatban majd védenie, ha viszont lepkézik egy párat akkor nem hiszem.
Szal hajrá Fülöp! -
bagyulajuve
addikt
Hát-hát, mindig is gyanús volt az egész ügy, aki rendesen utánaolvasott a dolgoknak az tisztában lehetett ezzel. Itt valóban még komoly események lesznek és remélem a Juventust ért sérelmet kiigazítják, bár sajnos jobb csapatunk nem lesz. A mai napot is már tűkön ülve vártam, de 20-át talán még jobban fogom.
Hajrá Juve! -
bagyulajuve
addikt
válasz
Napfénysüti #13195 üzenetére
Mondjuk azért VdV durván jó játékos, szerintem.
A másik meg, hogy eléggé divatos a RM-et szidni, de nem rossz csapat véleményem szerint, csak hát a Barca még 1 fokkal jobb és BL-ből is csak épphogy kiestek. Azonban nem lesz ez mindig így, mert jövőre leigazolja az Atleti Dzsudzsákot és akkor retteghet a két gigamegaspanyolsztáregylet. -
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #13193 üzenetére
mindig ezt csinálja ez a kommentátor, marha idegesítő azt hiszem Horváth Ferencnek hívják
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #13159 üzenetére
Mostanában sokat balhéznak, pl Berlinben meg Hamburgban is volt csetepaté az elmúlt 1 hónapban.
Több szurkolót ki is tiltottak a stadionokból. -
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #13121 üzenetére
múlt héten és az azelőtti héten is lőtt gólt
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #13102 üzenetére
jobbulást
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #13097 üzenetére
Tiszta szégyen, még szerencse, hogy nem láttam a meccset, bár idén lehet nem is kéne már néznem.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
englandfan #13058 üzenetére
Fiorentina győzelemnek nem örültem még ennyire, bár a Bayern ellen is nekik szurkoltam
me pedig a Juvenak nyerni kell az utolsó helyen szerénykedő Siena ellen és akkor azt mondom, hogy egész jó volt a hét
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Apollo17hu #13020 üzenetére
azt már észrevettem, hogy Rajczi bármit megtehet egy meccsen, de kiállítani és eltíltani úgy sem fogják, szóval ezen az ítéleten sem lepődtem meg
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Apollo17hu #13013 üzenetére
akkor 1 meccs se érne véget manapság, mert mindegyiken van 5-6 ilyen biztosan
sajnos ez hozzátartozik már a focihoz -
bagyulajuve
addikt
válasz
RoyalFlush #12966 üzenetére
köszi
azt nem értem, hogy van vagy 5 magyar csatorna, de egyik sem bírja közvetíteni
sportklub: angol-görög u21; vajon ez olcsóbb, mint az olasz-magyar?nem hiszem -
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #12956 üzenetére
szánalom az egész, úgy ahogy van: vezetőség, edzőpálya, orvosistáb, edző, játékos
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #12931 üzenetére
Hát a 2. félidőben semmit nem csinált a Juve, azt hiszem ilyen rossz félidőt még sosem láttam, kínszenvedés volt nézni. Bár a Juve ennyit akart, az Ajax meg ennyit tudott tegnap.
Az első félidő elment egynek. -
bagyulajuve
addikt
válasz
Tibiajax #12902 üzenetére
Akkoriban még csak 3 éves voltam, szóval én sem emlékszem rájuk, de az én fateromnak is nagy kedvencei voltak, igaz akkor még szerette a focit. Nagy Dózsás is volt egyébiránt, de ma már majd hogy nem utálja a focit, max a VB döntőt nézi. Neki nagyon betett a 86-os VB és az utána lévő kudarcok sorozata, mindig mondja, hogy bezzeg Bene, Fazekas, Törő, Dunai, ők még tudtak focizni, de a maiak kutyaütők, ami sajnos igaz is.
-
bagyulajuve
addikt
hiába az 5 bíró, így sem jobb a bíráskodás
nem értem, hogy miért kell a videobírót ennyire ellenezni -
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #12824 üzenetére
viszont van szerintem ellenérv is:
- Reálék sokkal több pénzt hajlandóak játékosba fektetni (Bayernnek jó)
- majdnem mindenkinek az a vágya (ez milyen már, nem értem a játékosokat), hogy a Reálban focizhasson és emlékeim szerint Ribéry is mondott ilyetSzerintem a középpálya jó alapból, csak sok a sérült mindig és az edzők gyengék.
nekem 4-2-3-1 felállás tetszik (és sok más embernek is) ebben voltunk idén a legjobbak azt hiszem 3 meccset játszott a csapat ilyen formátumban és 2 fölényes győzelem és egy balszerencsés döntetlen volt.Bár egy ilyen felállásban szépen beleillene a Sebhelyesarcú.
De a lényeg, hogy valahogy az első 4-ben végezzünk, mert különben Chiellini vagy Buffon távozhat.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #12822 üzenetére
Szerintem lehetetlen megszerezni, főleg ha még BL-ben sem indul a csapat.
Én inkább a védelmet erősíteném és egy klasszis befejező csatárban gondolkodnék, no meg talán ami még fontosabb egy remek vezetőedző.
(Bár amíg vinovo miatt okozott rengeteg sérülés fennáll nem lehetünk versenyben, nagy csapatokkal, hiába jönnek jó játékosok.) -
-
bagyulajuve
addikt
Hát ezen a meccsen több tudatosságot láttam a srácok, mint az elmúlt 2 hónapban összesen. Igazából 2 gyenge láncszem volt a csapatban Grygera és Amauri, előbbin el is ment a meccs, míg utóbbi valóban nem tett a játékhoz semmit. Kevésszer fejelte le a társaknak a labdát, és sosem tudta megtartani, ha már nála volt. Sajnos hulladék játékos lett belőle pedig annak idején jól bekezdett.
Hát igen az nem volt 11-es, de végül is volt 1 igen gyanús szituáció korábban már, amikor középen rántottak le egy zebrát, különben is ez volt az első az idényben, amikor lőhettünk, ha jól tudom, csak hogy kicsit hazabeszéljek. -
bagyulajuve
addikt
Zaccheroni az új Juve edző, hát ideje volt, de Hiddinknek jobban örültem volna.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
L|zsidoboz #12733 üzenetére
MTK->Újpest->Fradi gondolom én
-
bagyulajuve
addikt
válasz
L|zsidoboz #12706 üzenetére
hát az a 11-es viccvolt, de a Juve megérdemelten kapott ki, így gratula nektek
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #12685 üzenetére
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
válasz
L|zsidoboz #12647 üzenetére
no meg a másik bibi: Azerbajdzsán Ázsiához tartozik --> globalizmus: ázsiai brazil válogatott Európa bajnokságon
-
bagyulajuve
addikt
válasz
L|zsidoboz #12639 üzenetére
Az első 3 az oké, bár már a MU sem az igazi, de utána tiszta káosz szerintem.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
WonderCSabo #12634 üzenetére
Persze közszolgálati lenne a legjobb, de ők nem akarják, amit nem teljesen értek, mert szerintem a reklámbevételekből jól kaszíroznának.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
WonderCSabo #12631 üzenetére
Lehet, hogy a lefedettségük rossz, de hogy a kommentálás minősége az RTL klub-Sportklub színvonalt messze túlszárnyalja az biztos. A 2006-os szégyenletes közvetítésük után én nem akarom őket még 1x látni, soha nem felejtem el, hogy nem volt felvezetése a meccseknek, a kommentátorok itthonról studióból közvetítették a VB nagy részét és nem voltak helyszíni riportok, hogy elmaradtak a himnuszok, és ahhoz sincs kedvem, Világi Tőmondat Petikét és Léderer Vigyori Ákit hallgassam és Nagy Laci meg Verebes a mágus szakkomentáljon. Inkább nem nézem. Persze könnyen beszélek, mert digim van és az az igazság, hogy nekem a minőségük megfelel, bár nekem annyira nagy igényem nincs HD-re főleg, hogy TV-m sincs hozzá.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #12607 üzenetére
Szánalom megint a Juve, remélem estére már csíró már elhagyja Torinót. Este már csak 6-ok leszünk a tabellán.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #12603 üzenetére
meg fogsz lepődni, de a Bari rúghatott kettőt
-
bagyulajuve
addikt
válasz
bagyulajuve #12592 üzenetére
mégsem
-
bagyulajuve
addikt
ezt benyelte Gerrard
-
bagyulajuve
addikt
off, de ez normális?
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #12455 üzenetére
De csak csereként, viszont volt 1-2 jó megmozdulása, sőt legalább 1 zseniális passza, amit Treznek csak be kellett volna passzolnia a kapuba.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #12288 üzenetére
vegyél egy Inter mezt és viseldd azt
-
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #12202 üzenetére
2 páleszt ittam meg és sztem megyek aludni, szánalom a csapat pedig az év elején nagyon bizakodó voltam. Szánalmas banda....
-
bagyulajuve
addikt
csába, grat a Bayernnek
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
Na megjöttem Londonból, sajna a MU elverte a West Ham-et, de legalább Kurucz beállt a 2. félidő 2. felére. Jó kis hangulatos meccs volt, meg előtte a Boleyn Tavern-be elnéztünk, megittunk pár sör, mit ne mondjak azért az angolok is tudnak hangulatot csinálni. Jó kis éneklések voltak.
Valakinek nem kell egy West Ham sál? Mert vettem egyet, de egyet ajándékba is kaptam, és az elég is. Még bontatlan, érdeklődni priviben.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Bikerman #12047 üzenetére
Szerintem bármelyik csapatba raknák igencsak kiemelkedő lenne, és ha visszaemlékszünk arra, amikor sérült volt Messi a Barca nagyon gyengén muzsikált. Rengeteg meccset dönt el csak simán az egyéni képességei alapján. Így én inkább azt a következtetést vonom le, hogy ha Messi nem a Barcaban van, akkor nem biztos, hogy bajnokok lettek volna, illetve BL-t nyertek volna.
Természetesen jó csapat is kell mellé, de úgy gondolom, ha MU-Chelsea-L'pool-RMCF-Inter-Milan-Juve szintű csapatokba kerülne, akkor igencsak bajnok és BL esélyesek lennének, ha a jelenlegi Barca formáját veszem alapul.
-
bagyulajuve
addikt
Loki - ZTE 5-3 eddig, sokkal jobb, mint a zelklasszikó
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Tibiajax #11971 üzenetére
Torrente az egyik kedvenc filmem és emiatt kedveltem meg őket, bár olyan hatalmas nagy drukkerük nem vagyok, de van mezem saját névvel és 1x meccsen is voltam (Atleti-Depor). Nagyon kicsi koromban voltam Real szurkoló, amikor Hugo Sanchez játszott ott.
Igazából csak Magyar válogatott, Loki és Juventus drukker vagyok, az Atleticoval és a West Hammel csak szimpatizálok és az Interrel szemben vagyok ellendrukker, velük szemben azonban hihetetlen nagy gyűlölet alakult ki. -
bagyulajuve
addikt
Úgy tűnik most már majdnem minden meccs bundagyanús
, még az is amelyiken az esélyes nyer. De első szöglet, bedobás stb könnyeben manipulálható, és az a baj, hogy még ilyenekre is lehet fogadni.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
(Darkwood) #11864 üzenetére
Herczeg Bandi szerint 120%-on kell teljesíteni a pontszerzéshez. Szerintem pedig ez nem elégségeas, még egy gyengélkedő Pool ellen sem, óriási szerencsére is szükség lenne ahhoz, hogy pontot szerezzünk. Szerintem nem fogunk, de hátha....
Most még melóban vagyok de 4-kor irány BP
Hajrá Loki! -
bagyulajuve
addikt
válasz
L|zsidoboz #11776 üzenetére
Sportszerűtlen cselekedetért biztos meg lehetne tenni. Sajnos valóban így van, de lehetne tenni ellene, nem kell egyetérteni vele. Én Maradonat, meg Messit meg Aguerot is elítéltem e cselekményeik miatt.
Kicker: egyértelműen szándékos volt szerintem, más kérdés, hogy az íreknek a meccset már hamarabb el kellett volna dönteni.
Amerikai fociban kérheti a bíró, vagy 1 csapatnak asszem 2 challenge van 1 félidőben. Ennyivel nem lenne széttördelve a játék.
peterszky: a +1 bíró szerintem nem segítene szerintem
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Kicker #11767 üzenetére
Nem és szerintem nem is lenne jó döntés, attól függetlenül, hogy jogtalanul nyert a "francia" válogatott. Henry szándékosan ütött bele, no meg lesállás is volt, attól függetlenül, hogy a lesen lévő játékos nem ért bele a labdába. Ónrit én eltiltanám úgy, hogy a vb-n ne játszhasson, illetve a bírókat nem engedném többet nemzetközi meccset vezetni. A FIFA-nak pedig végre be kellene vezetni a videobírót, mert bár az se oldana meg mindent, de azért az ilyeneket 10 mp alatt vissza lehetne nézni.
-
bagyulajuve
addikt
sokat lehet látni a Vidi-Újpest meccsből
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Csabee. #11654 üzenetére
Ez nem éppen olcsó.
Szerintem a Barca honlapján is lehet, ha elég gyors és figyelmes az ember. Korábban én is találkoztam ezzel az oldallal, mert meg akartam nézni a WHU-MU meccset dec 5-én, de valami 250-300 ójróért vesztegették a jegyeket, de a WHU-n keresztül 51-ért sikerült végül vennem. Szóval egy próbát megér a dolog, hogy a honlapon keresztül vegyen az ember jegyet.mod: ez csak a jegy ár
-
bagyulajuve
addikt
válasz
bagyulajuve #11638 üzenetére
Szerencsére nincs szalagszakadás, de így is 1-2 hónap kihagyás vár rá.
-
bagyulajuve
addikt
Sajna nem tudom nézni a meccset, de ahogy látom a csapat vezet, viszont NK megint megsérült. Nem hiszem el, hogy amikor belelendül a játékba és akár már a nagyválogatottnál is lehetne rá számítani, lesérül, úgy tűnik üvegből vannak a lábai.
Hajrá Magyarok!
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Bikerman #11538 üzenetére
Úgy látom nagyon piszkálja a csőröd a Debrecen, mintha irigységet éreznék.
Szerintem viszont inkább örülnöd kéne, mert esélyetek van a bajnoki címre, bár lehet megint csak a 2. hely jön össze.
No mindegy, csak már kicsit unom amiket írsz, és a saját csapatoddal kéne foglalkoznod talán, mint ahogy itt általában teszik az emberek.bár tényleg szégyen, amit a Debrecen a bajnoki meccseken művel, sajnos
-
bagyulajuve
addikt
Remélem Komant behívja Koeman a belgák ellen, és játszani is fog.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Parfüm topik
- LED világítás a lakásban
- Windows 11
- Politika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest